13 Sigara Bırakma Polikliniği açıldı

Sağlık 23.02.2022 - 12:07, Güncelleme: 23.02.2022 - 12:07 1715+ kez okundu.
 

13 Sigara Bırakma Polikliniği açıldı

Çanakkale’de sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara bırakmalarında yardımcı olmak için; 13 Sigara Bırakma Polikliniği ile hizmet vermeye başladı.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda; Çanakkale’de sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımıza sigarayı bırakmalarında yardımcı olmak için 13 Sigara Bırakma Polikliniği ile hizmet verilmeye başlandığı belirtildi. Vatandaşların ücretsiz şekilde başvurabileceği Sigara Bıraktırma Tedavi ve Danışmanlığı Polikliniklerinde hekimler tarafından verilen ilaçlar da ücretsiz olarak vatandaşlara verilmeye devam ediyor. Sigarayı bırakmak isteyen kişilerin ayrıca Alo 171 Sigara Bırakma Hattı’nı arayarak destek alabilecekleri de vurgulandı. Çanakkale’deki Sigara Bırakma Poliklinikleri ise şu şekilde sıralandı; Merkez İlçe Sağlıklı Hayat Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi-Eski Hizmet Binası, Ayvacık Devlet Hastanesi, Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü, Biga Devlet Hastanesi, Bayramiç Toplum Sağlığı Merkezi, Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ezine İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gelibolu Devlet Hastanesi, Gökçeada Toplum Sağlığı Merkezi, Lapseki Toplum Sağlığı Merkezi, Lapseki Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi ve Yenice İlçe Sağlık Müdürlüğü.
Çanakkale’de sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlara bırakmalarında yardımcı olmak için; 13 Sigara Bırakma Polikliniği ile hizmet vermeye başladı.

Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü’nden yapılan duyuruda; Çanakkale’de sigarayı bırakmak isteyen vatandaşlarımıza sigarayı bırakmalarında yardımcı olmak için 13 Sigara Bırakma Polikliniği ile hizmet verilmeye başlandığı belirtildi.

Vatandaşların ücretsiz şekilde başvurabileceği Sigara Bıraktırma Tedavi ve Danışmanlığı Polikliniklerinde hekimler tarafından verilen ilaçlar da ücretsiz olarak vatandaşlara verilmeye devam ediyor. Sigarayı bırakmak isteyen kişilerin ayrıca Alo 171 Sigara Bırakma Hattı’nı arayarak destek alabilecekleri de vurgulandı.

Çanakkale’deki Sigara Bırakma Poliklinikleri ise şu şekilde sıralandı; Merkez İlçe Sağlıklı Hayat Merkezi, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi-Eski Hizmet Binası, Ayvacık Devlet Hastanesi, Biga İlçe Sağlık Müdürlüğü, Biga Devlet Hastanesi, Bayramiç Toplum Sağlığı Merkezi, Çan İlçe Sağlık Müdürlüğü, Ezine İlçe Sağlık Müdürlüğü, Gelibolu Devlet Hastanesi, Gökçeada Toplum Sağlığı Merkezi, Lapseki Toplum Sağlığı Merkezi, Lapseki Cumhuriyet Aile Sağlığı Merkezi ve Yenice İlçe Sağlık Müdürlüğü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.