3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2022 - 22:42, Güncelleme: 11.03.2022 - 18:54 1538+ kez okundu.
 

3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı

Zonguldak il merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, yakalanan uyuşturucu ile diğer suç aletlerine el konuldu.Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesi olmak üzere 9 ve 10 Mart tarihlerinde geniş kapsamlı 3 ayrı narkotik operasyon gerçekleştirdi. İl merkezinde yapılan operasyonda Ö.B. isimli şahsa uyuşturucu madde ticareti suçundan, Kdz. Ereğli ilçesinde B.Ö., F.D. ve C.B. isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlemler yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kdz. Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Kdz. Ereğli ilçesinde A.K., Y.S., A.K., O.D., F.D. U.Ö. ve F.Ö. isimli şahıslara uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçuna yönelik işlemler yapıldı. Operasyon kapsamında yaklaşık 85 gram uyuşturucu veya uyarıcı madde, uyuşturucu hap, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 2 adet bıçak ele geçirildi. Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suç şüphesi ile gözaltına alınan Y.S., A.K., O.D. ve F.Ö. isimli şahıslar Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.
3 ayrı uyuşturucu operasyonunda 11 kişi gözaltına alındı
Zonguldak il merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesinde polis tarafından gerçekleştirilen 3 ayrı operasyonda 11 kişi gözaltına alınırken, yakalanan uyuşturucu ile diğer suç aletlerine el konuldu.

Zonguldak İl Emniyet Müdürlüğü il merkezi ve Kdz. Ereğli ilçesi olmak üzere 9 ve 10 Mart tarihlerinde geniş kapsamlı 3 ayrı narkotik operasyon gerçekleştirdi. İl merkezinde yapılan operasyonda Ö.B. isimli şahsa uyuşturucu madde ticareti suçundan, Kdz. Ereğli ilçesinde B.Ö., F.D. ve C.B. isimli şahıslara uyuşturucu madde kullanmak suçundan işlemler yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kdz. Ereğli Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekiplerince Kdz. Ereğli ilçesinde A.K., Y.S., A.K., O.D., F.D. U.Ö. ve F.Ö. isimli şahıslara uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçuna yönelik işlemler yapıldı. Operasyon kapsamında yaklaşık 85 gram uyuşturucu veya uyarıcı madde, uyuşturucu hap, 1 adet uyuşturucu madde kullanma aparatı ve 2 adet bıçak ele geçirildi. Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma suç şüphesi ile gözaltına alınan Y.S., A.K., O.D. ve F.Ö. isimli şahıslar Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edildi. Şüphelilerin savcılıktaki sorgusu devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.