A Millilerden farklı tarife 

13.11.2021 - 21:53, Güncelleme: 13.11.2021 - 21:53 922+ kez okundu.
 

A Millilerden farklı tarife 

A Milliler, Başakşehir’de ağırladıkları Cebelitarık’ı gole boğarken, sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı.2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9’uncu maçında Cebelitarık ile karşı karşıya gelen A Milliler zayıf rakibi önünde gol fırtınasını erken başlattı. 10’uncu dakikada Kerem’in golüyle öne geçen Ay Yıldızlılar, 38 ve 41. dakikalarda Halil Dervişoğlu’nun golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Gol yağmuru ikinci yarıda da sürerken, 65’nci dakikada Merih Demiral, 81’nci dakikada Serdar Dursun ile 84. dakikada Mert Müldür, diğer gollerimize imza attı. Cebelitarık takımında 22. dakikada Olivero, VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart gördü. Caner Erkin’in 45’te frikiği direkten döndü. Halil ve Serdar’ın ağlara gönderdiği toplar ise ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Ay Yıldızlılar puanını 18 yaptı.   

A Milliler, Başakşehir’de ağırladıkları Cebelitarık’ı gole boğarken, sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrıldı.

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu 9’uncu maçında Cebelitarık ile karşı karşıya gelen A Milliler zayıf rakibi önünde gol fırtınasını erken başlattı. 10’uncu dakikada Kerem’in golüyle öne geçen Ay Yıldızlılar, 38 ve 41. dakikalarda Halil Dervişoğlu’nun golleriyle ilk yarıyı 3-0 önde tamamladı. Gol yağmuru ikinci yarıda da sürerken, 65’nci dakikada Merih Demiral, 81’nci dakikada Serdar Dursun ile 84. dakikada Mert Müldür, diğer gollerimize imza attı.

Cebelitarık takımında 22. dakikada Olivero, VAR incelemesi sonrasında kırmızı kart gördü. Caner Erkin’in 45’te frikiği direkten döndü. Halil ve Serdar’ın ağlara gönderdiği toplar ise ofsayt gerekçesiyle gol değeri kazanmadı. Ay Yıldızlılar puanını 18 yaptı. 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.