ABD Büyükelçisi Flake, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş ile görüştü

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2023 - 17:34, Güncelleme: 20.03.2023 - 17:27 758+ kez okundu.
 

ABD Büyükelçisi Flake, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş ile görüştü

ABD Büyükelçisi Flake, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş ile görüştü

Amerika Birleşik Devleti (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüştü.Amerika Birleşik Devleti (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake, AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüştü. Ziyaret yaklaşık 30 dakika sürerken, görüşme ise basına kapalı gerçekleştirildi. Görüşmeye ilişkin Flake, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:"Ülkelerimizin ortak ilgi alanındaki konularda Türk siyasi partileriyle sürdürülen diyaloglar kapsamında bugün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile görüştü. Flake, depremlerdeki can kayıpları için taziyelerini sundu ve ABD’nin dayanışmasını ifade etti."
ABD Büyükelçisi Flake, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Kurtulmuş ile görüştü
Amerika Birleşik Devleti (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüştü.
Amerika Birleşik Devleti (ABD) Ankara Büyükelçisi Jeffry L. Flake, AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş ile görüştü. Ziyaret yaklaşık 30 dakika sürerken, görüşme ise basına kapalı gerçekleştirildi. Görüşmeye ilişkin Flake, sosyal medya hesabından şu paylaşımda bulundu:
"Ülkelerimizin ortak ilgi alanındaki konularda Türk siyasi partileriyle sürdürülen diyaloglar kapsamında bugün AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile görüştü. Flake, depremlerdeki can kayıpları için taziyelerini sundu ve ABD’nin dayanışmasını ifade etti."
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.