Ahmet Alp'in Ailesinden Lokum İkramı

Yaşam 04.03.2022 - 19:30, Güncelleme: 04.03.2022 - 19:30 1215+ kez okundu.
 

Ahmet Alp'in Ailesinden Lokum İkramı

Tedavi süreci devam eden SMA Hastası Ahmet Alp Bebeğin ailesi, Çanakkale Belediyesi personellerine verdikleri destekler nedeni ile lokum ikramında bulundu.

SMA Hastası Ahmet Alp Bebek için başlatılan destek kampanyasının başarıya ulaşmasının ardından başlayan tedavi süreci tüm hızı ile devam ediyor. Her geçen gün daha iyiye giden Ahmet Alp Bebeğin ailesi, kampanya sürecinde verdikleri destekler nedeni ile Çanakkale Belediyesi personellerine teşekkür ederek lokum ikramında bulundu. Tedavi sürecinin başarılı bir şekilde devam ettiğini öğrenen belediye personelleri, Ahmet Alp’in bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.  
Tedavi süreci devam eden SMA Hastası Ahmet Alp Bebeğin ailesi, Çanakkale Belediyesi personellerine verdikleri destekler nedeni ile lokum ikramında bulundu.

SMA Hastası Ahmet Alp Bebek için başlatılan destek kampanyasının başarıya ulaşmasının ardından başlayan tedavi süreci tüm hızı ile devam ediyor. Her geçen gün daha iyiye giden Ahmet Alp Bebeğin ailesi, kampanya sürecinde verdikleri destekler nedeni ile Çanakkale Belediyesi personellerine teşekkür ederek lokum ikramında bulundu.

Tedavi sürecinin başarılı bir şekilde devam ettiğini öğrenen belediye personelleri, Ahmet Alp’in bir an önce sağlığına kavuşması temennisinde bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.