AK Partisi Sözcüsü duyurdu... Türk vatandaşlarının tahliyesi için tren tahsis edildi

28.02.2022 - 14:32, Güncelleme: 28.02.2022 - 14:32 961+ kez okundu.
 

AK Partisi Sözcüsü duyurdu... Türk vatandaşlarının tahliyesi için tren tahsis edildi

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldırı sonrası Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının tahliyesi sürüyor. ANKARA (İGFA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, Romanya sınırı yakınındaki Çernivtsi şehrine sadece Türk vatandaşlarını tahliye etmek amacıyla tahsis edilen bir trenin hareket edeceğini duyurdu. Çelik, bugün saat 20.00’de Harkiv’den Romanya sınırı yakınındaki Çernivtsi şehrine sadece Türk vatandaşlarını tahliye etmek amacıyla tahsis edilen bir trenin hareket edeceğini açıkladı. https://twitter.com/omerrcelik/status/1498254341832118278 ü

Rusya'nın Ukrayna'ya başlattığı saldırı sonrası Ukrayna'daki Türk vatandaşlarının tahliyesi sürüyor.

ANKARA (İGFA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, sosyal medya hesabından, Romanya sınırı yakınındaki Çernivtsi şehrine sadece Türk vatandaşlarını tahliye etmek amacıyla tahsis edilen bir trenin hareket edeceğini duyurdu.

Çelik, bugün saat 20.00’de Harkiv’den Romanya sınırı yakınındaki Çernivtsi şehrine sadece Türk vatandaşlarını tahliye etmek amacıyla tahsis edilen bir trenin hareket edeceğini açıkladı.

https://twitter.com/omerrcelik/status/1498254341832118278

ü

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.