Aktaş, Sağlıkçıların Tıp Bayramını Kutladı

Gündem 14.03.2022 - 23:17, Güncelleme: 14.03.2022 - 23:17 1757+ kez okundu.
 

Aktaş, Sağlıkçıların Tıp Bayramını Kutladı

Vali İlhami AKTAŞ’ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı;

''İnsanlığa sağlıklı bir yaşam sunmak için büyük bir özveride bulunan sağlık çalışanlarımızın sorumluluklarının çok ağır olduğunu biliyoruz. Bu nedenle tüm medeniyetler tarafından hekimlik kutsal bir vazife olarak kabul edilmiştir.  Hekimliğin ve sağlık hizmetlerinin, sağlık çalışanlarınca zaman mevhumu gözetmeksizin fedakârca ve sevgiyle yerine getirilmesi, emeklerinin ölçülemeyecek kadar değerli olduğunu göstermektedir.  “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket eden devletimiz de temel insan hakkı olan sağlıklı yaşam hakkından yurttaşlarımızın en ileri seviyede faydalanması için hastanelerimizi modern zamanın şartlarına uygun hale getirerek en ileri tıbbi cihazları, teknolojileri ülkemize kazandırmış ve milletimizin hizmetine sunmuştur.  Devlet-vatandaş arasındaki hizmet akışının sağlanmasında, koronavirüs sürecinde olduğu gibi gece gündüz demeden büyük gayretler sarf eden sağlık çalışanlarımızın şiddetten uzak güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlanmak hepimizin vazifesidir.  Bu duygu ve düşüncelerle, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda bile görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.''
Vali İlhami AKTAŞ’ın 14 Mart Tıp Bayramı Mesajı;

''İnsanlığa sağlıklı bir yaşam sunmak için büyük bir özveride bulunan sağlık çalışanlarımızın sorumluluklarının çok ağır olduğunu biliyoruz. Bu nedenle tüm medeniyetler tarafından hekimlik kutsal bir vazife olarak kabul edilmiştir. 

Hekimliğin ve sağlık hizmetlerinin, sağlık çalışanlarınca zaman mevhumu gözetmeksizin fedakârca ve sevgiyle yerine getirilmesi, emeklerinin ölçülemeyecek kadar değerli olduğunu göstermektedir. 

“İnsanı yaşat ki devlet yaşasın” anlayışıyla hareket eden devletimiz de temel insan hakkı olan sağlıklı yaşam hakkından yurttaşlarımızın en ileri seviyede faydalanması için hastanelerimizi modern zamanın şartlarına uygun hale getirerek en ileri tıbbi cihazları, teknolojileri ülkemize kazandırmış ve milletimizin hizmetine sunmuştur. 

Devlet-vatandaş arasındaki hizmet akışının sağlanmasında, koronavirüs sürecinde olduğu gibi gece gündüz demeden büyük gayretler sarf eden sağlık çalışanlarımızın şiddetten uzak güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlanmak hepimizin vazifesidir. 

Bu duygu ve düşüncelerle, insanların daha sağlıklı ve daha mutlu hayat sürmesi için en zor şartlarda bile görev yapan başta hekimlerimiz olmak üzere tüm sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı tebrik ediyorum.''

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.