AKTAŞ’ın Kadınlar Günü Mesajı

Yaşam 08.03.2022 - 12:29, Güncelleme: 08.03.2022 - 12:29 1293+ kez okundu.
 

AKTAŞ’ın Kadınlar Günü Mesajı

Vali İlhami AKTAŞ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Yayınladı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ın mesajında; ''8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünyada ve ülkemizde kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam isteklerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır.  Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi ilk Türk devletinden bugüne kadar verdiği mücadelelerle hak ettiği değeri alan kadınlarımız,  devletin kuruluşu ve yönetiminde her daim söz sahibi olmuştur. Cumhuriyet’imizin kurulmasıyla birlikte kadınlarımıza pek çok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkı tanınmıştır.  Azmi, fedakarlığı ve çalışkanlığıyla kadınlarımız, toplumun inşasında yerini almış, ekonomik ve sosyal alanlarda olduğu kadar eğitimden spora, sanattan bilime ve siyasete kadar her alanda başarasını kanıtlamış, ülkemizi uluslararası alanda gururla temsil etmiştir.  Kadın ve erkeğin her şeyden önce insan olduğu bilinciyle kadınların uğradığı ayrımcılıklar, haksızlıklar ve adaletsizliklere karşı devletimizin hayata geçirdiği önleyici tedbirler ve pek çok düzenlemenin yanı sıra toplum olarak da kadınlara desteğimizi esirgemeyeceğimize olan inancım tamdır.  Bu duygu ve düşüncelerle; gösterdikleri fedakârlık ve vatanseverlik örneğiyle vatanımız ve milletimiz için gövdesini siper eden şehit kadınlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Cennetin ayakları altına serildiği tüm annelerin ve kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.'' ifadeleri yer aldı.  
Vali İlhami AKTAŞ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Mesajı Yayınladı

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş'ın mesajında;

''8 Mart Dünya Kadınlar Günü, dünyada ve ülkemizde kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu yaşam isteklerini dile getirdikleri birlik ve beraberlik günü olarak kutlanmaktadır. 

Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi ilk Türk devletinden bugüne kadar verdiği mücadelelerle hak ettiği değeri alan kadınlarımız,  devletin kuruluşu ve yönetiminde her daim söz sahibi olmuştur. Cumhuriyet’imizin kurulmasıyla birlikte kadınlarımıza pek çok Avrupa ülkesinden önce seçme ve seçilme hakkı tanınmıştır. 
Azmi, fedakarlığı ve çalışkanlığıyla kadınlarımız, toplumun inşasında yerini almış, ekonomik ve sosyal alanlarda olduğu kadar eğitimden spora, sanattan bilime ve siyasete kadar her alanda başarasını kanıtlamış, ülkemizi uluslararası alanda gururla temsil etmiştir. 

Kadın ve erkeğin her şeyden önce insan olduğu bilinciyle kadınların uğradığı ayrımcılıklar, haksızlıklar ve adaletsizliklere karşı devletimizin hayata geçirdiği önleyici tedbirler ve pek çok düzenlemenin yanı sıra toplum olarak da kadınlara desteğimizi esirgemeyeceğimize olan inancım tamdır. 

Bu duygu ve düşüncelerle; gösterdikleri fedakârlık ve vatanseverlik örneğiyle vatanımız ve milletimiz için gövdesini siper eden şehit kadınlarımızı rahmet ve minnetle anıyor, Cennetin ayakları altına serildiği tüm annelerin ve kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.'' ifadeleri yer aldı.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.