AKTAŞ’tan Çanakkale Dardanelspor’a Ziyaret

Spor 06.03.2022 - 16:09, Güncelleme: 06.03.2022 - 16:09 1254+ kez okundu.
 

AKTAŞ’tan Çanakkale Dardanelspor’a Ziyaret

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Dardanelspor tesislerini ziyaret etti.

Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Dardanelspor tesislerini gezdi ve futbolcularla bir süre görüşerek sohbet etti. Ayrıca futbolculara baklava ikramında bulunan Vali İlhami AKTAŞ, futbolculara müsabakalarda başarılar diledi. Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinde Kulüp Asbaşkanı Orçun OKTAY, Kulüp Müdürü Adnan AKAN, transfer komite üyesi Cengizhan ÖRS, teknik sorumlu Deniz ÜNVER, 17 Gençlik Taraftarlar Dernek Başkanı Asım ALACA ile tribün liderleri Birol ÇETİN ve Recai KAPLAN hazır bulundu.
Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale Dardanelspor tesislerini ziyaret etti.

Ziyarette Vali İlhami AKTAŞ, Dardanelspor tesislerini gezdi ve futbolcularla bir süre görüşerek sohbet etti.

Ayrıca futbolculara baklava ikramında bulunan Vali İlhami AKTAŞ, futbolculara müsabakalarda başarılar diledi.

Vali İlhami AKTAŞ’ın ziyaretlerinde Kulüp Asbaşkanı Orçun OKTAY, Kulüp Müdürü Adnan AKAN, transfer komite üyesi Cengizhan ÖRS, teknik sorumlu Deniz ÜNVER, 17 Gençlik Taraftarlar Dernek Başkanı Asım ALACA ile tribün liderleri Birol ÇETİN ve Recai KAPLAN hazır bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.