Aranan dolandırıcıya jandarma operasyonu

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 29.05.2023 - 10:12, Güncelleme: 29.05.2023 - 09:35 1032+ kez okundu.
 

Aranan dolandırıcıya jandarma operasyonu

Aranan dolandırıcıya jandarma operasyonu

Kocaeli’de dolandırıcılık suçundan hakkında 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan hükümlü, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığının aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan aranan ve hakkında 16 yıl 2 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT timleri ile yapılan operasyonda gözaltına alındı. Şahıs, tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklanarak, cezaevine teslim edildi.
Aranan dolandırıcıya jandarma operasyonu
Kocaeli’de dolandırıcılık suçundan hakkında 16 yıl 2 ay hapis cezası bulunan hükümlü, jandarma ekipleri tarafından yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığının aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürüttüğü çalışmalar çerçevesinde, "bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması suretiyle dolandırıcılık" suçundan aranan ve hakkında 16 yıl 2 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü, Gebze İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT timleri ile yapılan operasyonda gözaltına alındı. Şahıs, tamamlanan işlemlerinin ardından tutuklanarak, cezaevine teslim edildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.