Assos’da Çalışmalar Devam Ediyor

Ekonomi 27.01.2022 - 12:44, Güncelleme: 27.01.2022 - 12:44 1150+ kez okundu.
 

Assos’da Çalışmalar Devam Ediyor

Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale ili Ayvacık ilçesine bağlı Behram Köyü sınırları içindeki Assos Antik Liman bölgesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla devam eden “Assos Antik Liman Kaya Düşmesi Islahı Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, Ayvacık Kaymakamı İlker EKER, Behram Köyü Muhtarı Numan TÜRKAY, Ayvacık İlçe Özel İdare Müdürü Sami SEZER, Assos Otelcileri Dernek Başkanı Erdal ÇAKIR, Assos bölgesinde faaliyet gösteren otel ve işletme sahipleri ile İl Özel İdaresi ve TEDAŞ yetkililerinin de bulunduğu incelemede Vali İlhami AKTAŞ, devam eden “Assos Antik Liman kaya düşmesi ıslahı projesi” çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı. Assos Antik Liman Kaya Düşmesi Islahı Projesinin en kısa sürede bitirilmesinin planlandığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Bu proje ile başta vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak ilimizde tarih ve turizm bölgeleri arasında önemli bir yere sahip olan Assos Antik Limanı daha değerli hale getirerek Assos’u Dünya turizmine açacağız” diye konuştu. Yapılan incelemelerin ve değerlendirmelerin ardından Assos Antik Limanında faaliyet gösteren işletme sahipleri “Assos Antik Liman kaya düşmesi ıslahı projesi” kapsamında yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali İlhami AKTAŞ’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.
Vali İlhami AKTAŞ, Çanakkale ili Ayvacık ilçesine bağlı Behram Köyü sınırları içindeki Assos Antik Liman bölgesinde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlamak amacıyla devam eden “Assos Antik Liman Kaya Düşmesi Islahı Projesi” çalışmalarını yerinde inceledi.

Vali Yardımcısı – İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Abdullah KÖKLÜ, Ayvacık Kaymakamı İlker EKER, Behram Köyü Muhtarı Numan TÜRKAY, Ayvacık İlçe Özel İdare Müdürü Sami SEZER, Assos Otelcileri Dernek Başkanı Erdal ÇAKIR, Assos bölgesinde faaliyet gösteren otel ve işletme sahipleri ile İl Özel İdaresi ve TEDAŞ yetkililerinin de bulunduğu incelemede Vali İlhami AKTAŞ, devam eden “ Assos Antik Liman kaya düşmesi ıslahı projesi” çalışmaları hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Assos Antik Liman Kaya Düşmesi Islahı Projesinin en kısa sürede bitirilmesinin planlandığını belirten Vali İlhami AKTAŞ, “Bu proje ile başta vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini sağlayarak ilimizde tarih ve turizm bölgeleri arasında önemli bir yere sahip olan Assos Antik Limanı daha değerli hale getirerek Assos’u Dünya turizmine açacağız” diye konuştu.

Yapılan incelemelerin ve değerlendirmelerin ardından Assos Antik Limanında faaliyet gösteren işletme sahipleri “ Assos Antik Liman kaya düşmesi ıslahı projesi” kapsamında yapılan çalışmalardan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Vali İlhami AKTAŞ’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.