Av. Feyzioğlu'nun listesinde bir Çanakkaleli

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 05.12.2021 - 16:14, Güncelleme: 05.12.2021 - 16:14 569+ kez okundu.
 

Av. Feyzioğlu'nun listesinde bir Çanakkaleli

Türkiye Barolar Birliği’nde genel kurul heyecanı yaşanıyor. Genel kurul için 2 başkan adayı bulunuyor.

Av. Metin Feyzioğlu ve Ankara Barosu Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan Türkiye Barolar Birliği Başkanı olabilmek için yarışıyorlar. Çanakkale Barosu Marmara bölge toplantısı sonrası Av. Sağkan’ı destekleyeceğini belirtmişti. Avukatlar ise geçtiğimiz gün Ankara’ya gittiler. Başkan adaylarının listesinde yer alan bir isim Çanakkale’de tartışmalara neden oldu. Çanakkale Barosu’nun TBB delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Av. Feyzioğlu’nun listesinde Denetleme Kurulu Adayı olarak yer aldı. Çanakkale Barosu Başkan Adayı Av. Sağkan’ı destekleyeceğini açıklamışken bu adaylık tartışmalara neden oldu.
Türkiye Barolar Birliği’nde genel kurul heyecanı yaşanıyor. Genel kurul için 2 başkan adayı bulunuyor.

Av. Metin Feyzioğlu ve Ankara Barosu Başkanı Av. Ramiz Erinç Sağkan Türkiye Barolar Birliği Başkanı olabilmek için yarışıyorlar. Çanakkale Barosu Marmara bölge toplantısı sonrası Av. Sağkan’ı destekleyeceğini belirtmişti. Avukatlar ise geçtiğimiz gün Ankara’ya gittiler.

Başkan adaylarının listesinde yer alan bir isim Çanakkale’de tartışmalara neden oldu. Çanakkale Barosu’nun TBB delegesi Av. Şerefnur Çakır Demirtaş, Av. Feyzioğlu’nun listesinde Denetleme Kurulu Adayı olarak yer aldı.

Çanakkale Barosu Başkan Adayı Av. Sağkan’ı destekleyeceğini açıklamışken bu adaylık tartışmalara neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.