Baba Kız Çanakkale'de Sahnelendi

Kültür-Sanat 15.02.2022 - 16:18, Güncelleme: 15.02.2022 - 16:18 1365+ kez okundu.
 

Baba Kız Çanakkale'de Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi Şubat ayı kültür etkinlikleri kapsamında usta tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen ve kızı Elif Gezen tarafından sahnelenen “Baba Kız” oyunu kentliler ile buluştu.

ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde 14 Şubat 2022 Pazartesi günü düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda kentli katıldı. Uzun yıllardan bu yana yurtdışında yaşayan kızı Elif Gezen ile ’’Baba Kız” oyununda aynı sahneyi paylaşan usta oyuncu Müjdat Gezen, kızının bestelediği şiirleri ve kızıyla olan anılarıyla, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Müjdat Gezen ve Kızı Elif’in hüzünlü ve komik anıları 2 saat boyunca konukları kah güldürdü kah duygulandırdı. Oyun sonunda gösterdikleri üstün performans nedeni ile Müjdat Gezen ve Kızı Elif Gezen’e teşekkür eden Başkan Vekili Mutluay, geleneksel Çanakkale seramiği takdim etti.
Çanakkale Belediyesi Şubat ayı kültür etkinlikleri kapsamında usta tiyatro sanatçısı Müjdat Gezen ve kızı Elif Gezen tarafından sahnelenen “Baba Kız” oyunu kentliler ile buluştu.

ÇOMÜ İÇDAŞ Kara Yusuf Kongre Merkezi’nde 14 Şubat 2022 Pazartesi günü düzenlenen etkinliğe Belediye Başkan Vekili M. İrfan Mutluay, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda kentli katıldı.

Uzun yıllardan bu yana yurtdışında yaşayan kızı Elif Gezen ile ’’Baba Kız” oyununda aynı sahneyi paylaşan usta oyuncu Müjdat Gezen, kızının bestelediği şiirleri ve kızıyla olan anılarıyla, izleyenlere unutulmaz bir gece yaşattı. Müjdat Gezen ve Kızı Elif’in hüzünlü ve komik anıları 2 saat boyunca konukları kah güldürdü kah duygulandırdı.

Oyun sonunda gösterdikleri üstün performans nedeni ile Müjdat Gezen ve Kızı Elif Gezen’e teşekkür eden Başkan Vekili Mutluay, geleneksel Çanakkale seramiği takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.