Bakan Soylu: "Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ"

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.09.2022 - 22:06, Güncelleme: 16.09.2022 - 19:27 2227+ kez okundu.
 

Bakan Soylu: "Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ"

Bakan Soylu: "Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ"

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırklareli’nde düzenlenen mitingde, “10 ilde 120’nin altında terörist kaldı, 29 Ekim 2023’te tek bir terörist kalmayacak. Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ" dedi.Kırklareli’nde çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra düzenlenen mitingde halka hitap etti. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "9-10 ilde 120’nin altında terörist kaldı, 29 Ekim 2023’te tek bir terörist kalmayacak. Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ" dedi.Bakan Soylu’nun mitingde vatandaşlara hitabı devam ediyor.
Bakan Soylu: "Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ"
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Kırklareli’nde düzenlenen mitingde, “10 ilde 120’nin altında terörist kaldı, 29 Ekim 2023’te tek bir terörist kalmayacak. Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ" dedi.
Kırklareli’nde çeşitli ziyaretlerde bulunduktan sonra düzenlenen mitingde halka hitap etti. Bakan Soylu yaptığı açıklamada, "9-10 ilde 120’nin altında terörist kaldı, 29 Ekim 2023’te tek bir terörist kalmayacak. Benim Amerika’da bir tek malım var o da FETÖ" dedi.
Bakan Soylu’nun mitingde vatandaşlara hitabı devam ediyor.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.