Bakan Varank’tan Bursaspor’a destek

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.04.2023 - 05:04, Güncelleme: 15.04.2023 - 03:12 516+ kez okundu.
 

Bakan Varank’tan Bursaspor’a destek

Bakan Varank’tan Bursaspor’a destek

Bursaspor Kulübü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank’ın ‘Yadigar Hatıra Bilet’ kampanyasına 16 bin adetle destek olduğunu açıkladı.Bursaspor Kulübü, Ak Parti Bursa Milletvekili adayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ‘Yadigar Hatıra Bilet’ kampanyasına destek olduğunu açıkladı. Yeşil-beyazlı kulüpten gece geç saatlerde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ak Parti Bursa Milletvekili adayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, “Yadigar Hatıra Bileti” kampanyamıza 16.000 adet ile destek olmuştur. Kendisine katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Bakan Varank’tan Bursaspor’a destek
Bursaspor Kulübü, Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank’ın ‘Yadigar Hatıra Bilet’ kampanyasına 16 bin adetle destek olduğunu açıkladı.
Bursaspor Kulübü, Ak Parti Bursa Milletvekili adayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın ‘Yadigar Hatıra Bilet’ kampanyasına destek olduğunu açıkladı. Yeşil-beyazlı kulüpten gece geç saatlerde yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ak Parti Bursa Milletvekili adayı, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Mustafa Varank, “Yadigar Hatıra Bileti” kampanyamıza 16.000 adet ile destek olmuştur. Kendisine katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.