Balıkesir'de beklenen yağış

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.10.2021 - 12:40, Güncelleme: 16.10.2021 - 12:40 2575+ kez okundu.
 

Balıkesir'de beklenen yağış

Marmara Bölgesi ve Balıkesir çevresi için Meteoroloji’nin yaptığı uyarı sonrasında beklenen yağış akşam saatlerinde başladı.

Marmara Bölgesi ve Balıkesir çevresi için Meteoroloji'nin yaptığı uyarı sonrasında beklenen yağış akşam saatlerinde başladı.   Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yaptığı gök gürültülü yağış uyarısının ardından Balıkesir'de akşam saatlerinde beklenen yağmur başladı. İşten çıkan vatandaşlar, sağanak yağışa yakalandı. İş çıkışından dolayı yoğun olan trafiğe yağmur da eklenince şehir içi trafiği durma noktasına geldi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, iş yerlerinin saçak altlarına sığındı. Sağanak yağışın yarın da etkili olacağı tahmin ediliyor.  
Marmara Bölgesi ve Balıkesir çevresi için Meteoroloji’nin yaptığı uyarı sonrasında beklenen yağış akşam saatlerinde başladı.

Marmara Bölgesi ve Balıkesir çevresi için Meteoroloji'nin yaptığı uyarı sonrasında beklenen yağış akşam saatlerinde başladı.

 

Meteoroloji Bölge Müdürlüğünün yaptığı gök gürültülü yağış uyarısının ardından Balıkesir'de akşam saatlerinde beklenen yağmur başladı. İşten çıkan vatandaşlar, sağanak yağışa yakalandı. İş çıkışından dolayı yoğun olan trafiğe yağmur da eklenince şehir içi trafiği durma noktasına geldi. Yağmura hazırlıksız yakalanan vatandaşlar, iş yerlerinin saçak altlarına sığındı. Sağanak yağışın yarın da etkili olacağı tahmin ediliyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.