Bandırmaspor-Altınordu maçının hakemi belli oldu

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.12.2022 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2022 - 17:38 1325+ kez okundu.
 

Bandırmaspor-Altınordu maçının hakemi belli oldu

Bandırmaspor-Altınordu maçının hakemi belli oldu

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Bandırmaspor ile Altınordu arasında oynanacak mücadelede hakem Alper Akarsu düdük çalacak. Akarsu’nun yardımcılıklarını Murat Temel ve Emrah Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Onur Bingöl olacak.Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında İzmir temsilcisi Altınordu ile Bandırmaspor 3 Aralık Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 13.30’da Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda başlayacak.Maç öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından maçın hakemleri duyuruldu. Ankara bölgesinden Alper Akarsu karşılaşmayı yönetecekken yardımcılıklarını Murat Temel ve Emrah Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Onur Bingöl olacak.
Bandırmaspor-Altınordu maçının hakemi belli oldu
Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında Bandırmaspor ile Altınordu arasında oynanacak mücadelede hakem Alper Akarsu düdük çalacak. Akarsu’nun yardımcılıklarını Murat Temel ve Emrah Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Onur Bingöl olacak.
Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında İzmir temsilcisi Altınordu ile Bandırmaspor 3 Aralık Cumartesi günü karşı karşıya gelecek. Müsabaka saat 13.30’da Bandırma 17 Eylül Stadyumu’nda başlayacak.
Maç öncesinde Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından maçın hakemleri duyuruldu. Ankara bölgesinden Alper Akarsu karşılaşmayı yönetecekken yardımcılıklarını Murat Temel ve Emrah Ünal yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Onur Bingöl olacak.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.