Başkan Aydın, Defterdarlığı ziyaret etti

Gündem 05.03.2022 - 19:43, Güncelleme: 05.03.2022 - 19:43 1248+ kez okundu.
 

Başkan Aydın, Defterdarlığı ziyaret etti

Baro Başkanı Av. Soner Aydın, geçtiğimiz gün Çanakkale Defterdarı Alpay Ekici’ye ziyarette bulundu.

Çanakkale Barosu tarafından ziyaret ile ilgili yapılan bilgilendirmede “Baro Başkanımız Av. Soner Aydın, 1-7 Mart Muhasebe haftası sebebiyle Çanakkale Defterdarı Alpay Ekinci’ye ziyarette bulundu. Ziyarette Baro Başkanımız Av. Soner Aydın, İl Defterdarı Alpay Ekinci ve tüm vergi çalışanlarının Muhasebe Haftasını kutladı” ifadeleri yer aldı.
Baro Başkanı Av. Soner Aydın, geçtiğimiz gün Çanakkale Defterdarı Alpay Ekici’ye ziyarette bulundu.

Çanakkale Barosu tarafından ziyaret ile ilgili yapılan bilgilendirmede “ Baro Başkanımız Av. Soner Aydın, 1-7 Mart Muhasebe haftası sebebiyle Çanakkale Defterdarı Alpay Ekinci’ye ziyarette bulundu.

Ziyarette Baro Başkanımız Av. Soner Aydın, İl Defterdarı Alpay Ekinci ve tüm vergi çalışanlarının Muhasebe Haftasını kutladı” ifadeleri yer aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.