Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Dünya 27.12.2021 - 21:36, Güncelleme: 27.12.2021 - 21:36 674+ kez okundu.
 

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gastronomi Derneği Yönetimini ve Çanakkale Özel Haber imtiyaz sahipleri Volkan ve Gökhan Özbertun'u ağırladı.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında ilk olarak, Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Gökhan karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Çanakkale’nin gastronomi alanındaki zenginlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Gökhan ardından, uzun yıllardır Çanakkale'de gazetecilik yapan Çanakkale Özel Haber imtiyaz sahipleri Volkan ve Gökhan Özbertun'u ağırladı. Nazik ziyaretleri nedeni ile Özbertun kardeşlere teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan'a özel sandık içinde Çanakkale'nin sembolü Saat Kulesi maketi hediye edildi. Ziyaret, kent gündemine ilişkin sohbetin ardından sona erdi.  
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Gastronomi Derneği Yönetimini ve Çanakkale Özel Haber imtiyaz sahipleri Volkan ve Gökhan Özbertun'u ağırladı.

27 Aralık 2021 Pazartesi günü gerçekleşen ziyaretler kapsamında ilk olarak, Çanakkale Gastronomi Derneği Yönetimi ile bir araya gelen Başkan Gökhan karşılıklı sohbet ortamında geçen ziyarette, Çanakkale’nin gastronomi alanındaki zenginlikleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başkan Gökhan ardından, uzun yıllardır Çanakkale'de gazetecilik yapan Çanakkale Özel Haber imtiyaz sahipleri Volkan ve Gökhan Özbertun'u ağırladı. Nazik ziyaretleri nedeni ile Özbertun kardeşlere teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan'a özel sandık içinde Çanakkale'nin sembolü Saat Kulesi maketi hediye edildi. Ziyaret, kent gündemine ilişkin sohbetin ardından sona erdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.