Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Gündem 07.02.2022 - 22:33, Güncelleme: 07.02.2022 - 22:33 1214+ kez okundu.
 

Başkan Gökhan Konuklarını Ağırladı

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yeni Zelanda Ankara Büyükelçisi Sayın Wendy Hinton ve Kaymakam Adaylarını ağırladı.

7 Şubat 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Yeni Zelanda Ankara Büyükelçisi Sayın Wendy Hinton'ı makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Hinton'a Çanakkale'nin kültürü, tarihi ve sosyal yaşamı hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonunda Başkan Gökhan, Hinton'a hediye takdiminde bulundu.  Başkan Gökhan ardından Kaymakam Adayları Sayın Berk Acar ve Fatih Karamahmutoğlu ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile Acar ve Karamahmutoğlu'na teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbet ile sona erdi. 
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Yeni Zelanda Ankara Büyükelçisi Sayın Wendy Hinton ve Kaymakam Adaylarını ağırladı.

7 Şubat 2022 Pazartesi günü gerçekleştirilen ziyaretler kapsamında Başkan Gökhan ilk olarak Yeni Zelanda Ankara Büyükelçisi Sayın Wendy Hinton'ı makamında ağırladı. Ziyaret nedeni ile memnuniyetini dile getiren Başkan Gökhan, Hinton'a Çanakkale'nin kültürü, tarihi ve sosyal yaşamı hakkında bilgiler verdi. Ziyaret sonunda Başkan Gökhan, Hinton'a hediye takdiminde bulundu. 

Başkan Gökhan ardından Kaymakam Adayları Sayın Berk Acar ve Fatih Karamahmutoğlu ile makamında bir araya geldi. Ziyaret nedeni ile Acar ve Karamahmutoğlu'na teşekkürlerini ileten Başkan Gökhan, görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, güncel konulara ilişkin sohbet ile sona erdi. 


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.