Başkan Gökhan, Regaib Kandilini tebrik etti

Gündem 03.02.2022 - 12:23, Güncelleme: 03.02.2022 - 12:23 1423+ kez okundu.
 

Başkan Gökhan, Regaib Kandilini tebrik etti

Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan, Regaib Kandili Mesajı Yayınladı

Regaib Kandili, Recep ayının perşembeyi cumaya bağlayan ilk gecesi olmakla birlikte üç ayların başlangıcı olarak mübarek kabul edilir. Regaib, ibadet mevsiminin giriş kapısıdır ve niyet etmeyi, arzulamayı ifade eder. Ben de bu vesile ile maneviyatımızın ve paylaşımlarımızın daha da arttığı Regaib Kandili’nde niyet edilecek tüm güzel dileklerin kabul olmasını temenni ediyor, tüm dünya insanlığı için sağlık, barış, huzur ve bereketli günler diliyorum.
Belediye Başkanı Sayın Ülgür Gökhan, Regaib Kandili Mesajı Yayınladı

Regaib Kandili, Recep ayının perşembeyi cumaya bağlayan ilk gecesi olmakla birlikte üç ayların başlangıcı olarak mübarek kabul edilir. Regaib, ibadet mevsiminin giriş kapısıdır ve niyet etmeyi, arzulamayı ifade eder.

Ben de bu vesile ile maneviyatımızın ve paylaşımlarımızın daha da arttığı Regaib Kandili’nde niyet edilecek tüm güzel dileklerin kabul olmasını temenni ediyor, tüm dünya insanlığı için sağlık, barış, huzur ve bereketli günler diliyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.