Başkan seçildi

Ekonomi 26.01.2022 - 20:50, Güncelleme: 26.01.2022 - 20:50 1150+ kez okundu.
 

Başkan seçildi

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, bugün seçimli genel kurula gitti. İki başkan adayının yarıştığı seçimde, listelerin rengi de ikiye ayrıldı. 2 sandıkta oy kullanılırken, Başkan Adayı Ayhan Engin hem güven tazeledi hem de üyelerin desteğini bir kez daha arkasına almış oldu.

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası bugün, Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Ercan Adsız konferans salonunda genel kurula gitti.  Seçimli genel kurulda 2 sandık kuruldu ve öğle saatlerinde oy verme işlemi başladı. Mevcut Başkan Ayhan Engin yeniden başkan adayı olurken, bir diğer aday ise Orhan Topçu oldu. Başkan Adayı Ayhan Engin’in yönetim kurulu adayları, Bahadır Sazlı, Mehmet Karagöz, Muharrem Çalışkan, Sacide Kaya Yaşar, Selma Yıldız ve Şükran Erdurmuş oldu. Başkan Adayı Orhan Topçu’nun yönetim kurulu listesinde ise Serkan İlaslan, Yakup Orçun Sonat, Nurcihan Yazıcıoğlu, Gülten Özen, Selda Kumsal, Nurdane Günay yer aldı. Oy verme işlemi saatler 17.00’yi gösterdiğinde bitti ve sandıklar açılarak oylar sayıldı. Beyaz liste ve sarı listenin iki sandıkta baş başa gittiği görülürken, oyların tamamının açılaması ile yeni başkanda belirlenmiş oldu. İki sandıkta da oy çokluğunu elinde bulunduran Ayhan Engin, hem güven tazeledi hem de üyelerin desteğini bir kez daha arkasına almış oldu. 1’nolu sandıktan Ayhan Engin’e 131, Orhan Topçu’ya ise 85 oy çıktı. 2’nolu sandıktan ise Ayhan Engin’e 125, Orhan Topçu’ya ise 75 oy çıktı. İki sandıktan Ayhan Engin’in almış olduğu toplam oy 256 olurken, Orhan Topçu’nun toplam oyu ise 160 oldu. Toplam geçerli oy sayısı ise 416.
Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası, bugün seçimli genel kurula gitti. İki başkan adayının yarıştığı seçimde, listelerin rengi de ikiye ayrıldı. 2 sandıkta oy kullanılırken, Başkan Adayı Ayhan Engin hem güven tazeledi hem de üyelerin desteğini bir kez daha arkasına almış oldu.

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası bugün, Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri içerisinde yer alan Ercan Adsız konferans salonunda genel kurula gitti.  Seçimli genel kurulda 2 sandık kuruldu ve öğle saatlerinde oy verme işlemi başladı.

Mevcut Başkan Ayhan Engin yeniden başkan adayı olurken, bir diğer aday ise Orhan Topçu oldu.

Başkan Adayı Ayhan Engin’in yönetim kurulu adayları, Bahadır Sazlı, Mehmet Karagöz, Muharrem Çalışkan, Sacide Kaya Yaşar, Selma Yıldız ve Şükran Erdurmuş oldu.

Başkan Adayı Orhan Topçu’nun yönetim kurulu listesinde ise Serkan İlaslan, Yakup Orçun Sonat, Nurcihan Yazıcıoğlu, Gülten Özen, Selda Kumsal, Nurdane Günay yer aldı.

Oy verme işlemi saatler 17.00’yi gösterdiğinde bitti ve sandıklar açılarak oylar sayıldı. Beyaz liste ve sarı listenin iki sandıkta baş başa gittiği görülürken, oyların tamamının açılaması ile yeni başkanda belirlenmiş oldu. İki sandıkta da oy çokluğunu elinde bulunduran Ayhan Engin, hem güven tazeledi hem de üyelerin desteğini bir kez daha arkasına almış oldu.

1’nolu sandıktan Ayhan Engin’e 131, Orhan Topçu’ya ise 85 oy çıktı. 2’nolu sandıktan ise Ayhan Engin’e 125, Orhan Topçu’ya ise 75 oy çıktı. İki sandıktan Ayhan Engin’in almış olduğu toplam oy 256 olurken, Orhan Topçu’nun toplam oyu ise 160 oldu. Toplam geçerli oy sayısı ise 416.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.