Baştürk, sağlık tesislerini gezdi

Sağlık 26.02.2022 - 09:59, Güncelleme: 26.02.2022 - 09:59 1429+ kez okundu.
 

Baştürk, sağlık tesislerini gezdi

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Bayramiç ilçesi merkez ve köylerindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk’ün ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Gürkan Çoban da yer aldı. Bayramiç İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binası, Bayramiç Çarşı Aile Sağlığı Merkezimizi ziyaret eden Müdür Baştürk, incelemelerde bulunarak, çalışmaları yerinde değerlendirdi. Hekimleri ve sağlık çalışanları ile sohbet eden Baştürk, istek öneri ve taleplerini dinledi. Pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kolaylıklar diledi.
İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk, Bayramiç ilçesi merkez ve köylerindeki sağlık tesislerini ziyaret etti.

İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk’ün ziyaretinde, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Op.Dr. Gürkan Çoban da yer aldı. Bayramiç İlçe Sağlık Müdürlüğü hizmet binası, Bayramiç Çarşı Aile Sağlığı Merkezimizi ziyaret eden Müdür Baştürk, incelemelerde bulunarak, çalışmaları yerinde değerlendirdi.

Hekimleri ve sağlık çalışanları ile sohbet eden Baştürk, istek öneri ve taleplerini dinledi. Pandemi döneminde gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek kolaylıklar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.