Bayramiç Belediyesi, ilk kez EMITT’e katılacak

Gündem 04.02.2022 - 22:59, Güncelleme: 04.02.2022 - 22:59 1197+ kez okundu.
 

Bayramiç Belediyesi, ilk kez EMITT’e katılacak

Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan ve 9-12 Şubat tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılan EMITT’e ilk kez katılan Bayramiç Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

Bayramiç Belediyesi, dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT’e katılıyor. 9-12 Şubat tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar için tüm hazırlıklarını tamamlayan Bayramiç Belediyesi, ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtacak. Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Uzun süredir turizm fuarı için hazırlanıyoruz. İlçemizin değerlerini ön plana çıkarıyoruz. Mehmet Akif Ersoy Müze Evi’ni, Kazdağları’nda yetişen endemik bitkileri, bin pınarlı İda’nın en güzel mesire yeri Ayazma Tabiat Parkı’nı, coğrafi işaret tescili almış ürünlerimiz Bayramiç Beyazı, Bayramiç Elması ve Bayramiç Tahin Helvası’nı tanıtacağız. Çok değerli bir coğrafyada yaşıyoruz. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bereketli topraklar üzerinde yaşıyoruz. İlçemizi bu yönüyle tanıtıp turizm alanında geliştirmek istiyoruz. Bu tür fuarların katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu tür etkinliklere katılmayı sürdüreceğiz” dedi.
Dünyanın en önemli fuarlarından biri olan ve 9-12 Şubat tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde yapılan EMITT’e ilk kez katılan Bayramiç Belediyesi, hazırlıklarını tamamladı.

Bayramiç Belediyesi, dünyanın en büyük beş turizm fuarı arasında yer alan Uluslararası Doğu Akdeniz Turizm Fuarı – EMITT’e katılıyor. 9-12 Şubat tarihlerinde TÜYAP Kongre ve Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek olan fuar için tüm hazırlıklarını tamamlayan Bayramiç Belediyesi, ilçenin doğal, tarihi ve kültürel değerlerini tanıtacak.

Konuyla ilgili bilgi veren Bayramiç Belediye Başkanı Mert Uygun, “Uzun süredir turizm fuarı için hazırlanıyoruz. İlçemizin değerlerini ön plana çıkarıyoruz. Mehmet Akif Ersoy Müze Evi’ni, Kazdağları’nda yetişen endemik bitkileri, bin pınarlı İda’nın en güzel mesire yeri Ayazma Tabiat Parkı’nı, coğrafi işaret tescili almış ürünlerimiz Bayramiç Beyazı, Bayramiç Elması ve Bayramiç Tahin Helvası’nı tanıtacağız. Çok değerli bir coğrafyada yaşıyoruz. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış bereketli topraklar üzerinde yaşıyoruz. İlçemizi bu yönüyle tanıtıp turizm alanında geliştirmek istiyoruz. Bu tür fuarların katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Bu tür etkinliklere katılmayı sürdüreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.