Belediye Personeline Yönelik Çevre Eğitimi

Eğitim 11.12.2021 - 19:58, Güncelleme: 11.12.2021 - 19:58 622+ kez okundu.
 

Belediye Personeline Yönelik Çevre Eğitimi

Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurum içi temizlik eğitimi gerçekleştirildi.

9 Aralık 2021 Perşembe günü Belediye Meclis Salonunda düzenlenen eğitimde Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar, zabıta ve çağrı merkezi personeline çevre eğitimi verdi. Eğitim kapsamında Kavcar, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı sunum gerçekleştirdi.   Temizlik İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen eğitimde ayrıca sahadan gelen talep ve şikayetlere yönelik yapılması gereken çalışmalar, evsel atıkların dışında kalan atıkların toplama günlerine uyulması ve daha temiz bir kente ulaşılması gibi birçok başlıkta zabıta ve çağrı merkezi personeline bilgilendirmede bulunuldu.
Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kurum içi temizlik eğitimi gerçekleştirildi.

9 Aralık 2021 Perşembe günü Belediye Meclis Salonunda düzenlenen eğitimde Temizlik İşleri Müdürü Aysun Kavcar, zabıta ve çağrı merkezi personeline çevre eğitimi verdi. Eğitim kapsamında Kavcar, Çanakkale Belediyesi tarafından kent genelinde gerçekleştirilen çalışmalar hakkında ayrıntılı sunum gerçekleştirdi.  

Temizlik İşleri Müdürlüğünce gerçekleştirilen eğitimde ayrıca sahadan gelen talep ve şikayetlere yönelik yapılması gereken çalışmalar, evsel atıkların dışında kalan atıkların toplama günlerine uyulması ve daha temiz bir kente ulaşılması gibi birçok başlıkta zabıta ve çağrı merkezi personeline bilgilendirmede bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.