Belediyespor Kadın Voleybol Takımına ziyaret

Spor 26.01.2022 - 20:55, Güncelleme: 26.01.2022 - 20:55 1270+ kez okundu.
 

Belediyespor Kadın Voleybol Takımına ziyaret

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımının antrenmanını ziyaret ederek, oyunculara tatlı ikramında bulundu.

Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Gökhan’a, Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Çetin de eşlik etti. Antrenmanda teknik ekip ve sporcular ile bir araya gelen Başkan Gökhan, son haftalarda yükselen performansları ve gösterdikleri mücadele azmi nedeni ile tebriklerini ileten Başkan Gökhan, başarılarının devamını diledi. Sporcular ile karşılıklı sohbet eden Başkan Gökhan gelen talepleri dinlerken, ziyaret sonunda tatlı ikramında bulundu.
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, Çanakkale Belediyespor Kadın Voleybol Takımının antrenmanını ziyaret ederek, oyunculara tatlı ikramında bulundu.

Anafartalar Spor Salonu’nda gerçekleşen ziyarette Başkan Gökhan’a, Çanakkale Belediyespor Kulübü Başkanı Levent Çetin de eşlik etti. Antrenmanda teknik ekip ve sporcular ile bir araya gelen Başkan Gökhan, son haftalarda yükselen performansları ve gösterdikleri mücadele azmi nedeni ile tebriklerini ileten Başkan Gökhan, başarılarının devamını diledi.

Sporcular ile karşılıklı sohbet eden Başkan Gökhan gelen talepleri dinlerken, ziyaret sonunda tatlı ikramında bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.