Belediyespor'a yeni başkan

Spor 22.02.2022 - 11:45, Güncelleme: 22.02.2022 - 11:45 1339+ kez okundu.
 

Belediyespor'a yeni başkan

Çanakkale halkından kesilen paralardan aldığı paylar ile yaşatılan Çanakkale Belediyespor Salı günü Genel kurul yaparak yeni başkanını seçecek.

İsmet Güneşhan’ın Belediye Başkanlığına aday olmasının ardından bıraktığı Başkanlık koltuğuna Belediye Başkan yardımcısı Özdeyiş Çetin’in eşi Levent Çetin getirilmişti. Çetin’in başkanlık yaptığı süreçte 7 kişilik yönetim kurulu üyelerinden 4 isim istifa etmiş, yedek üyelerin listeye girmesiyle bu günlere gelinmişti. 22 Şubat Salı günü saat 12:00 de Belediyespor tesislerinde yapılacak olan genel kurulda yeni yönetim üyeleri seçilecek. Yönetime Levent Çetin başkan adayı olarak girerken, Belediyeyi temsilen Zabıta Müdürü Mustafa Ada, İnsan Kaynakları ve eğitim müdürü Hülya Candan, kentin tanınmış iş insanlarından Akın Yalman, Tahsin Uysal, Barış Seven ve Özgür Şimşek’in listede yer alacağı öğrenildi. Geçmiş dönemde, Sultanlar Ligi, bugünkü ismiyle Misli. Com Sultanlar liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor’un önemli başarıları vardı. İsmet Güneşhan başkanlığında yönetimsel hatalardan dolayı Voleybol takımı ligden düşmüş, kulüp milyonlarca lira borca girmişti. Skorel başarısızlıklarla, ekonomik sıkıntıların kol kola girmesine engel olamayan yönetim görevden ayrılmış (Alınmış) yeni yönetimden çok Belediye gelirleri ile borçların ödenmesi hedeflenmişti. Bugün seçilecek olan yeni yönetimin ilk hedefi öncelikle borçları ödemek, ardından da yeni bir yarışmacı takım yaratmak olacaktır. Yeni seçilecek yönetime başarılar dileriz.
Çanakkale halkından kesilen paralardan aldığı paylar ile yaşatılan Çanakkale Belediyespor Salı günü Genel kurul yaparak yeni başkanını seçecek.

İsmet Güneşhan’ın Belediye Başkanlığına aday olmasının ardından bıraktığı Başkanlık koltuğuna Belediye Başkan yardımcısı Özdeyiş Çetin’in eşi Levent Çetin getirilmişti.

Çetin’in başkanlık yaptığı süreçte 7 kişilik yönetim kurulu üyelerinden 4 isim istifa etmiş, yedek üyelerin listeye girmesiyle bu günlere gelinmişti.
22 Şubat Salı günü saat 12:00 de Belediyespor tesislerinde yapılacak olan genel kurulda yeni yönetim üyeleri seçilecek. Yönetime Levent Çetin başkan adayı olarak girerken, Belediyeyi temsilen Zabıta Müdürü Mustafa Ada, İnsan Kaynakları ve eğitim müdürü Hülya Candan, kentin tanınmış iş insanlarından Akın Yalman, Tahsin Uysal, Barış Seven ve Özgür Şimşek’in listede yer alacağı öğrenildi.

Geçmiş dönemde, Sultanlar Ligi, bugünkü ismiyle Misli. Com Sultanlar liginde mücadele eden Çanakkale Belediyespor’un önemli başarıları vardı. İsmet Güneşhan başkanlığında yönetimsel hatalardan dolayı Voleybol takımı ligden düşmüş, kulüp milyonlarca lira borca girmişti. Skorel başarısızlıklarla, ekonomik sıkıntıların kol kola girmesine engel olamayan yönetim görevden ayrılmış (Alınmış) yeni yönetimden çok Belediye gelirleri ile borçların ödenmesi hedeflenmişti.

Bugün seçilecek olan yeni yönetimin ilk hedefi öncelikle borçları ödemek, ardından da yeni bir yarışmacı takım yaratmak olacaktır. Yeni seçilecek yönetime başarılar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.