Berberler Odası’nda başkanlık seçimi

Ekonomi 26.01.2022 - 15:03, Güncelleme: 26.01.2022 - 15:03 1127+ kez okundu.
 

Berberler Odası’nda başkanlık seçimi

Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası bugün genel kurula gitti. Sabah genel kurul yapılırken, öğle saatlerinde oy verme işlemi başladı.

Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde bulunan Ercan Adsız toplantı salonunda genel kurulda oy verme işlemi başladı. Mevcut Başkan Ayhan Engin yeniden başkan adayı olurken, bir diğer aday ise Orhan Topçu oldu. Ayhan Engin beyaz listede seçimde yarışırken, Orhan Topçu ise sarı listede seçimde yarışıyor. Başkan Adayı Ayhan Engin’in yönetim kurulu adayları, Bahadır Sazlı, Mehmet Karagöz, Muharrem Çalışkan, Sacide Kaya Yaşar, Selma Yıldız ve Şükran Erdurmuş oldu. Başkan Adayı Orhan Topçu’nun yönetim kurulu listesinde ise Serkan İlaslan, Yakup Orçun Sonat, Nurcihan Yazıcıoğlu, Gülten Özen, Selda Kumsal, Nurdane Günay yer aldı. Sandıklar saat 17.00’de kapanacak ve sayım işlemine geçilecek.  
Berberler ve Kuaförler Esnaf Odası bugün genel kurula gitti. Sabah genel kurul yapılırken, öğle saatlerinde oy verme işlemi başladı.

Çanakkale Belediyesi Çalışanları Sosyal Tesisleri’nde bulunan Ercan Adsız toplantı salonunda genel kurulda oy verme işlemi başladı. Mevcut Başkan Ayhan Engin yeniden başkan adayı olurken, bir diğer aday ise Orhan Topçu oldu.

Ayhan Engin beyaz listede seçimde yarışırken, Orhan Topçu ise sarı listede seçimde yarışıyor.

Başkan Adayı Ayhan Engin’in yönetim kurulu adayları, Bahadır Sazlı, Mehmet Karagöz, Muharrem Çalışkan, Sacide Kaya Yaşar, Selma Yıldız ve Şükran Erdurmuş oldu.

Başkan Adayı Orhan Topçu’nun yönetim kurulu listesinde ise Serkan İlaslan, Yakup Orçun Sonat, Nurcihan Yazıcıoğlu, Gülten Özen, Selda Kumsal, Nurdane Günay yer aldı.

Sandıklar saat 17.00’de kapanacak ve sayım işlemine geçilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.