Biga’da 7 yıl sonra pancar hasadı başladı

Yaşam (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.10.2022 - 00:22, Güncelleme: 19.10.2022 - 21:06 3301+ kez okundu.
 

Biga’da 7 yıl sonra pancar hasadı başladı

Biga’da 7 yıl sonra pancar hasadı başladı

Çanakkale’nin Biga ilçesinde 7 yıl sonra ilk pancar hasadı başladı.Biga’da 7 yıl aradan sonra ilk kez pancar hasadı başladı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, 7 yıl aradan sonra ilk kez pancar hasadı yapıldığını söyleyerek, "Pekmezli ve Bahçeli köylerimizde yaklaşık 90 dekar alanda tekrar üretimi yapılan şeker pancarı sökümü başlamıştır. Üreticilerimize hayırlı ve bereketli hasatlar dileriz" dedi.
Biga’da 7 yıl sonra pancar hasadı başladı
Çanakkale’nin Biga ilçesinde 7 yıl sonra ilk pancar hasadı başladı.
Biga’da 7 yıl aradan sonra ilk kez pancar hasadı başladı. İlçe Tarım ve Orman Müdürü Fevzi Atmaca, 7 yıl aradan sonra ilk kez pancar hasadı yapıldığını söyleyerek, "Pekmezli ve Bahçeli köylerimizde yaklaşık 90 dekar alanda tekrar üretimi yapılan şeker pancarı sökümü başlamıştır. Üreticilerimize hayırlı ve bereketli hasatlar dileriz" dedi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.