Bigalılar Kahvesi Açıldı

Yaşam 13.03.2022 - 13:16, Güncelleme: 13.03.2022 - 13:16 1370+ kez okundu.
 

Bigalılar Kahvesi Açıldı

Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yeni binasının açılışı birçok konuğun katılımı ile gerçekleşti.

Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, stadyumun karşısında bulunan Bigalılar Kahvesi’nin açılış törenini gerçekleştirdi. Açılışa; Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ve birçok Bigalı vatandaş katıldı. Açılış konuşmasını yapan Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İsmail Dağlı, “Derneğimizin amacı Biga örf ve adetlerini canlı tutabilmek, üyeler arası birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı sağlamak eğitimsel ve kültürel alanlarda toplantılar düzenleyerek Çanakkale’mizde takriben 27 bin Bigalı’nın yaşadığı bu güzel şehrimizde yaşam şartlarını kolaylaştırmaktır. Derneğimizin üye sayısını çoğaltarak, yönetim kadrolarında görev alarak, vereceğiniz desteklerinden dolayı sizlere daha iyi hizmet ederek Çanakkale’mizde sivil toplum platformunda yerimizi oluşturmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı. Açılışın ardından pilav hayrı gerçekleştirildi.
Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, yeni binasının açılışı birçok konuğun katılımı ile gerçekleşti.

Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, stadyumun karşısında bulunan Bigalılar Kahvesi’nin açılış törenini gerçekleştirdi.

Açılışa; Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir, CHP Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, İYİ Parti GİK Üyesi Rıdvan Uz, İYİ Parti Merkez İlçe Başkanı Necati Gapran ve birçok Bigalı vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Çanakkale Bigalılar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği İsmail Dağlı, “Derneğimizin amacı Biga örf ve adetlerini canlı tutabilmek, üyeler arası birlik, beraberlik ve yardımlaşmayı sağlamak eğitimsel ve kültürel alanlarda toplantılar düzenleyerek Çanakkale’mizde takriben 27 bin Bigalı’nın yaşadığı bu güzel şehrimizde yaşam şartlarını kolaylaştırmaktır. Derneğimizin üye sayısını çoğaltarak, yönetim kadrolarında görev alarak, vereceğiniz desteklerinden dolayı sizlere daha iyi hizmet ederek Çanakkale’mizde sivil toplum platformunda yerimizi oluşturmaya çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Açılışın ardından pilav hayrı gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.