Bilecik'te MAKS eğitimi

Eğitim 05.11.2021 - 11:29, Güncelleme: 05.11.2021 - 11:29 830+ kez okundu.
 

Bilecik'te MAKS eğitimi

Bilecik’in Gölpazarı İlçesinde mahalle ve köy muhtarlarına Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) eğitimi verildi.

Bilecik İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Osman Çırak ve Gölpazarı İlçe Nüfus Müdürü Umut Keskin tarafından ilçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarına MAKS eğitimi verildi. Gölpazarı Belediye Düğün Salonunda yapılan eğitime köy ve mahalle muhtarlarının tamamı katıldı. Bilecik İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Osman Çırak'ın MAKS hakkında sunum yaptığı eğitimde "Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma" projesinin önemi anlatıldı.   Öte yandan eğitimde "MAKS Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma" projesi iş akışı, proje yönetim aracı, coğrafi adreslerin entegrasyonu, UAVT entegrasyon işlemleri, saha çalışmaları, ofis-saha kontrol çalışmaları ve verilerin/yetkili idarelerin MAKS'a entegrasyonu ve daha önceki yıllarda yapılan çalışmaları kapsamında öğrenilmiş dersler hakkında sunumlar gerçekleştirildi.
Bilecik’in Gölpazarı İlçesinde mahalle ve köy muhtarlarına Mekansal Adres Kayıt Sistemi (MAKS) eğitimi verildi.

Bilecik İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Osman Çırak ve Gölpazarı İlçe Nüfus Müdürü Umut Keskin tarafından ilçede görev yapan mahalle ve köy muhtarlarına MAKS eğitimi verildi. Gölpazarı Belediye Düğün Salonunda yapılan eğitime köy ve mahalle muhtarlarının tamamı katıldı. Bilecik İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Osman Çırak'ın MAKS hakkında sunum yaptığı eğitimde " Mekansal Adres Kayıt Sistemi Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma" projesinin önemi anlatıldı.

 

Öte yandan eğitimde " MAKS Veri Üretimi ve Yaygınlaştırma" projesi iş akışı, proje yönetim aracı, coğrafi adreslerin entegrasyonu, UAVT entegrasyon işlemleri, saha çalışmaları, ofis-saha kontrol çalışmaları ve verilerin/yetkili idarelerin MAKS'a entegrasyonu ve daha önceki yıllarda yapılan çalışmaları kapsamında öğrenilmiş dersler hakkında sunumlar gerçekleştirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.