Bitlis İl Sağlık Müdürü Demiray’dan anonslu yılbaşı kutlaması

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 01.01.2023 - 02:02, Güncelleme: 01.01.2023 - 01:32 918+ kez okundu.
 

Bitlis İl Sağlık Müdürü Demiray’dan anonslu yılbaşı kutlaması

Bitlis İl Sağlık Müdürü Demiray’dan anonslu yılbaşı kutlaması

Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray, yılbaşında görevleri başında olan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray, yılbaşında sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı, Tatvan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Sağlık çalışanlarıyla sohbet ettikten sonra komuta merkezine geçen Demiray, acil çağrılar hakkında bilgiler aldı. Telsiz başına geçen İl Sağlık Müdürü Demiray, görevi başında yeni yıla girecek sağlık çalışanlarına “1301’den tüm ekiplere her türlü zorlu şartlarda hastalara ulaşabilmek için canla başla görev yapan siz değerli ekip arkadaşlarıma mutlu yıllar diliyorum.” dedi
Bitlis İl Sağlık Müdürü Demiray’dan anonslu yılbaşı kutlaması
Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray, yılbaşında görevleri başında olan sağlık çalışanlarını ziyaret etti.

Bitlis İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Emine Kübra Dindar Demiray, yılbaşında sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı, Tatvan 112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu (ASHİ) ve 112 Acil Çağrı Merkezini ziyaret etti. Sağlık çalışanlarıyla sohbet ettikten sonra komuta merkezine geçen Demiray, acil çağrılar hakkında bilgiler aldı. Telsiz başına geçen İl Sağlık Müdürü Demiray, görevi başında yeni yıla girecek sağlık çalışanlarına “1301’den tüm ekiplere her türlü zorlu şartlarda hastalara ulaşabilmek için canla başla görev yapan siz değerli ekip arkadaşlarıma mutlu yıllar diliyorum.” dedi
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.