Bu otomobilden sağ çıktı

Asayiş (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.01.2023 - 20:44, Güncelleme: 14.01.2023 - 19:52 763+ kez okundu.
 

Bu otomobilden sağ çıktı

Bu otomobilden sağ çıktı

Samsun’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yan yola daldı. Refüje çarparak takla atan sürücü hurdaya dönen otomobilden sağ çıktı.Kaza, Canik ilçesi Canik Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AIZ 951 plakalı otomobil ile seyir halinde olan M.A, direksiyon hakimiyeti kaybederek yan yola daldı. Refüje çarparak takla atan sürücü hurdaya dönen otomobilden yaralı olarak çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsı özel bir hastaneye kaldırırken, otomobil hurdaya döndü. İtfaiye ekipleri otomobilden sızan yağın trafikte tehlike oluşturmaması için üzerine kum döktü.Polis ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.
Bu otomobilden sağ çıktı
Samsun’da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü yan yola daldı. Refüje çarparak takla atan sürücü hurdaya dönen otomobilden sağ çıktı.
Kaza, Canik ilçesi Canik Belediyesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 55 AIZ 951 plakalı otomobil ile seyir halinde olan M.A, direksiyon hakimiyeti kaybederek yan yola daldı. Refüje çarparak takla atan sürücü hurdaya dönen otomobilden yaralı olarak çıktı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri şahsı özel bir hastaneye kaldırırken, otomobil hurdaya döndü. İtfaiye ekipleri otomobilden sızan yağın trafikte tehlike oluşturmaması için üzerine kum döktü.
Polis ekipler kazayla ilgili inceleme başlattı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.