Bülent Turan’dan saha vurgusu

Siyaset 09.12.2021 - 13:41, Güncelleme: 09.12.2021 - 13:41 653+ kez okundu.
 

Bülent Turan’dan saha vurgusu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindeki heyet ile bir dizi programlar kapsamında Bayramiç’te ziyaretler gerçekleştirdi. Turan, yapmış olduğu açıklamada “Memleketimize gelip sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daima milletin emrinde ve yanında olan bir hareketin mensuplarıyız” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindeki heyet ile bir dizi programlar kapsamında Bayramiç’te ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Turan, “Bugün Üstat Mehmet Akif’in memleketi, tarımıyla ve tescilli ürünleriyle ön plana çıkan cennet Çanakkale’mizin gözbebeği Bayramiç’te programlarımızı yaptık. Kaymakamlığımızı ziyaret ederek ilçemizde yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ardından geçtiğimiz günlerde coğrafi işaret tescili sertifikasını alan, marka ürünümüz Bayramiç Tahin Helvası üreticilerimizden Tatlan Helva’yı ziyaret ederek işlerinde hayırlı kazançlar diledik. Bayramiç Tahin Helvası’nın hem iç pazarda hem de dış pazarda bilinirliğinin artması şehrimizin ekonomisine katma değer sunacak. Programımızın devamında AK Parti Bayramiç İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilatımızla 2023 yolundaki çalışmalarımızı istişare ettik. Ardından hemşehrilerimizle buluşarak hasbihal ettik. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte bir yandan Gazi Meclis’te çalışmalarımız hızla devam ederken diğer yandan da memleketimize gelip sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz siyaseti millet için yapan, daima milletin emrinde ve yanında olan bir hareketin mensuplarıyız. Bu bilinçle Çanakkale’mizin tüm ilçe ve beldelerine hizmetlerin ve yatırımların gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindeki heyet ile bir dizi programlar kapsamında Bayramiç’te ziyaretler gerçekleştirdi. Turan, yapmış olduğu açıklamada “Memleketimize gelip sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daima milletin emrinde ve yanında olan bir hareketin mensuplarıyız” dedi.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu ve beraberindeki heyet ile bir dizi programlar kapsamında Bayramiç’te ziyaretler gerçekleştirdi.

Ziyaretlerin ardından açıklamalarda bulunan Turan, “Bugün Üstat Mehmet Akif’in memleketi, tarımıyla ve tescilli ürünleriyle ön plana çıkan cennet Çanakkale’mizin gözbebeği Bayramiç’te programlarımızı yaptık. Kaymakamlığımızı ziyaret ederek ilçemizde yapılan ve yapılmakta olan yatırımlar hakkında değerlendirmelerde bulunduk. Ardından geçtiğimiz günlerde coğrafi işaret tescili sertifikasını alan, marka ürünümüz Bayramiç Tahin Helvası üreticilerimizden Tatlan Helva’yı ziyaret ederek işlerinde hayırlı kazançlar diledik. Bayramiç Tahin Helvası’nın hem iç pazarda hem de dış pazarda bilinirliğinin artması şehrimizin ekonomisine katma değer sunacak. Programımızın devamında AK Parti Bayramiç İlçe Başkanlığımızı ziyaret ederek teşkilatımızla 2023 yolundaki çalışmalarımızı istişare ettik. Ardından hemşehrilerimizle buluşarak hasbihal ettik. Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu ile birlikte bir yandan Gazi Meclis’te çalışmalarımız hızla devam ederken diğer yandan da memleketimize gelip sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Biz siyaseti millet için yapan, daima milletin emrinde ve yanında olan bir hareketin mensuplarıyız. Bu bilinçle Çanakkale’mizin tüm ilçe ve beldelerine hizmetlerin ve yatırımların gelmesi için çalışmalarımıza devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.