Burhaniye’de OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı

Siyaset (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2023 - 13:05, Güncelleme: 28.04.2023 - 12:29 688+ kez okundu.
 

Burhaniye’de OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı

Burhaniye’de OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı

Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı yapıldı. Kaymakamlık Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam İlyas Memiş başkanlık yaptı.Toplantıda Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantı gündeminde olan konular görüşülerek, yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Organize Sanayi Bölgesindeki tüm parsellerin dolması ve yeni taleplerin devam etmesi dolayısıyla alınan genişleme kararı ile ilgili güncel durum değerlendirilmesi yapıldı. Kaymakamlık Salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
Burhaniye’de OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı yapıldı
Burhaniye Zeytin ve Zeytin Ürünleri İşleme İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet toplantısı yapıldı. Kaymakamlık Salonunda yapılan toplantıya Kaymakam İlyas Memiş başkanlık yaptı.
Toplantıda Organize Sanayi Bölgesi müteşebbis heyeti toplantı gündeminde olan konular görüşülerek, yapılacak olan çalışmalar değerlendirildi. Organize Sanayi Bölgesindeki tüm parsellerin dolması ve yeni taleplerin devam etmesi dolayısıyla alınan genişleme kararı ile ilgili güncel durum değerlendirilmesi yapıldı. Kaymakamlık Salonunda yapılan toplantıya, Kaymakam İlyas Memiş, Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler, Ticaret Odası Başkanı Mustafa Aysel ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.