Bursa Çözüm Koleji'nde ders zili coşkusu

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.09.2021 - 11:36, Güncelleme: 06.09.2021 - 11:36 1912+ kez okundu.
 

Bursa Çözüm Koleji'nde ders zili coşkusu

Çözüm Koleji 2021-2022 Eğitim -Öğretim dönemine, görkemli bir açılış töreniyle bayram havasında düzenlenen programla ‘’merhaba‘’ dedi.

Yeni sezonunun ilk gününde Anaokulundan-Liseye tüm öğrenciler ve öğretmenler ile veliler bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar. Bursa Çözüm Koleji Öğrencilerinin heyecanları gözlerinden okundu. Pandemi sonrası okulların açılmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Bursa Çözüm Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okumuş ; "zor günleri geride bıraktık. Sağlık koşullarını tam anlamı ile uyguladığımız yeni bir döneme başlıyoruz. Yeni eğitim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.
Çözüm Koleji 2021-2022 Eğitim -Öğretim dönemine, görkemli bir açılış töreniyle bayram havasında düzenlenen programla ‘’merhaba‘’ dedi.

Yeni sezonunun ilk gününde Anaokulundan-Liseye tüm öğrenciler ve öğretmenler ile veliler bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadılar.

Bursa Çözüm Koleji Öğrencilerinin heyecanları gözlerinden okundu.

Pandemi sonrası okulların açılmasından büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade eden Bursa Çözüm Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Okumuş ; "zor günleri geride bıraktık. Sağlık koşullarını tam anlamı ile uyguladığımız yeni bir döneme başlıyoruz. Yeni eğitim yılında tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize başarılar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.