Bursa İnegöl'de Cumhuriyet Coşkusu kortejle sokaklara taştı

30.10.2021 - 13:49, Güncelleme: 30.10.2021 - 13:49 857+ kez okundu.
 

Bursa İnegöl'de Cumhuriyet Coşkusu kortejle sokaklara taştı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Kortej Yürüyüşü, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet coşkusu, adeta sokaklara sığmadı.BURSA (İGFA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cuma akşamı Bursa'nın İnegöl Kaymakamlığı ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın elinde bayrağıyla katıldığı kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı. 18.30’da İnegöl AVM önünden başlayan Cumhuriyet Bayramı Kortej Yürüyüşüne protokol üyeleri de eşlik etti. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı kortej, Atatürk Bulvarı üzerinden Atatürk Heykeline kadar devam etti. Büyük coşkunun yaşandığı kortej yürüyüşüne, yolda geçen vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Heykel önünde son bulan yürüyüşün ardından kortej son buldu.

Bursa'nın İnegöl ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kapsamında düzenlenen Kortej Yürüyüşü, yüzlerce vatandaşın katılımıyla gerçekleştirildi. Cumhuriyet coşkusu, adeta sokaklara sığmadı.

BURSA (İGFA) - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında Cuma akşamı Bursa'nın İnegöl Kaymakamlığı ile İnegöl Belediyesi işbirliğinde Kortej Yürüyüşü gerçekleştirildi. 7’den 70’e her yaştan vatandaşın elinde bayrağıyla katıldığı kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Yürüyüşe yüzlerce kişi katıldı.

18.30’da İnegöl AVM önünden başlayan Cumhuriyet Bayramı Kortej Yürüyüşüne protokol üyeleri de eşlik etti. Kaymakam Eren Arslan, Belediye Başkanı Alper Taban, siyasi parti temsilcileri, kurum ve kuruluşların temsilcileri ile sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin yer aldığı kortej, Atatürk Bulvarı üzerinden Atatürk Heykeline kadar devam etti.

Büyük coşkunun yaşandığı kortej yürüyüşüne, yolda geçen vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. Heykel önünde son bulan yürüyüşün ardından kortej son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.