Bursa Osmangazi'de asfalt mesaisine devam

Yaşam 25.11.2021 - 14:48, Güncelleme: 25.11.2021 - 15:57 927+ kez okundu.
 

Bursa Osmangazi'de asfalt mesaisine devam

Osmangazi Belediyesi, daha rahat ve güvenli ulaşım hizmeti sunmak için yol çalışmalarına devam ediyor.

BURSA (İGFA)- Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta sonu 3 farklı mahallede 8 sokak ve 1 caddeyi 2 bin 250 ton sıcak asfalt dökerek yeniledi.    Ekipler, Yunuseli Mahallesi 9’uncu Can Sokak, 671’inci Sokak, 280’inci Sokak, 654’üncü Sokak, 773’üncü Sokak, 5’inci Akçay Sokak, 672’inci Sokak ile Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi 1’inci Ertem Sokak ve Nilüferköy Mahallesi 2’inci Mimar Sinan Cadde'de yaklaşık 1.25 metrelik yolu sıcak asfaltla kapladı.   Osmangazi Belediye Başkanı Osman Dündar, "Demirtaş Cumhuriyet Mahallelerimizdeki 8 sokak ve bir caddeyi sıcak asfaltla kaplayarak yeniledi. Diğer taraftan, yeni yol açma çalışmalarımız da devam ediyor" dedi  
Osmangazi Belediyesi, daha rahat ve güvenli ulaşım hizmeti sunmak için yol çalışmalarına devam ediyor.

BURSA (İGFA)- Osmangazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz hafta sonu 3 farklı mahallede 8 sokak ve 1 caddeyi 2 bin 250 ton sıcak asfalt dökerek yeniledi. 

 

Ekipler, Yunuseli Mahallesi 9’uncu Can Sokak, 671’inci Sokak, 280’inci Sokak, 654’üncü Sokak, 773’üncü Sokak, 5’inci Akçay Sokak, 672’inci Sokak ile Demirtaş Cumhuriyet Mahallesi 1’inci Ertem Sokak ve Nilüferköy Mahallesi 2’inci Mimar Sinan Cadde'de yaklaşık 1.25 metrelik yolu sıcak asfaltla kapladı.

 

Osmangazi Belediye Başkanı Osman Dündar, "Demirtaş Cumhuriyet Mahallelerimizdeki 8 sokak ve bir caddeyi sıcak asfaltla kaplayarak yeniledi. Diğer taraftan, yeni yol açma çalışmalarımız da devam ediyor" dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.