Bursa’da vatandaşlar depremzedeler için yardıma koştu

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2023 - 00:22, Güncelleme: 06.02.2023 - 23:45 731+ kez okundu.
 

Bursa’da vatandaşlar depremzedeler için yardıma koştu

Bursa’da vatandaşlar depremzedeler için yardıma koştu

Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili vuran deprem için Bursa’da vatandaşlar AFAD merkezine akın etti. Depremzedeler için battaniye, gıda ve birçok malzeme tırlara dolduruldu.Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa’da meydana gelen deprem sonrasında tüm Türkiye yardıma koştu. Bursa’da da başta merkez olmak üzere ilçelerde yardım malzemeleri götürmek isteyen vatandaşlar AFAD merkezine koştular. Vatandaşlardan gelen giyim, battaniye, gıda gibi birçok malzeme depremzedelere götürülmek üzere tırlara yüklendi.
Bursa’da vatandaşlar depremzedeler için yardıma koştu
Kahramanmaraş’ta yaşanan ve 10 ili vuran deprem için Bursa’da vatandaşlar AFAD merkezine akın etti. Depremzedeler için battaniye, gıda ve birçok malzeme tırlara dolduruldu.
Kahramanmaraş, Gaziantep, Hatay, Adana, Osmaniye, Diyarbakır, Adıyaman ve Şanlıurfa’da meydana gelen deprem sonrasında tüm Türkiye yardıma koştu. Bursa’da da başta merkez olmak üzere ilçelerde yardım malzemeleri götürmek isteyen vatandaşlar AFAD merkezine koştular. Vatandaşlardan gelen giyim, battaniye, gıda gibi birçok malzeme depremzedelere götürülmek üzere tırlara yüklendi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.