Bursa'ya 7 milyon 621 fidan

Siyaset 27.10.2021 - 23:03, Güncelleme: 27.10.2021 - 23:09 858+ kez okundu.
 

Bursa'ya 7 milyon 621 fidan

Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli sosyal medya hesaplarından Bursa'ya dair önemli bir açıklamada bulundu.

  Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesaplarından "2021’in sonuna kadar Bursa’da 7 milyon 621 bin, tüm Türkiye’de ise 252 milyon fidan dikerek #GeleceğeNefes oluyoruz. Sizleri de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde şehrinizdeki fidan dikim alanlarına davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.   Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Twitter paylaşımına Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan retweet desteği geldi.        
Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli sosyal medya hesaplarından Bursa'ya dair önemli bir açıklamada bulundu.

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli sosyal medya hesaplarından "2021’in sonuna kadar Bursa’da 7 milyon 621 bin, tüm Türkiye’de ise 252 milyon fidan dikerek #GeleceğeNefes oluyoruz. Sizleri de 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’nde şehrinizdeki fidan dikim alanlarına davet ediyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin Twitter paylaşımına Bursa Valisi Yakup Canbolat'tan retweet desteği geldi.

 

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.