Çan ve İBB işbirliği

Gündem 26.02.2022 - 10:01, Güncelleme: 26.02.2022 - 10:01 1297+ kez okundu.
 

Çan ve İBB işbirliği

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Koordinatörlüğü ile İBB iştiraki İstanbul Enerji A.Ş ve Çevre Koruma, Kontrol Daire Başkanlığında bir dizi toplantılar gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerde, hazırlamak istediğimiz hava kirliliği raporu üzerine planlama toplantısı gerçekleştirdi. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ayrıca, belediyenin enerji yönetiminin planlanması için İBB ile birlikte, yenilenebilir enerji kaynaklarının hayata geçirilmesi adına değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Yapılan görüşme sonrasında Başkan Öz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve öncülüğünde birlikte projeler geliştirme imkanı bulunulan İBB Enerji A.Ş Genel Müdürü Yüksel Yalçın’a, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof.Dr. Ayşen Erdinçler’e, Yerel Yönetimler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yarımcısı Osman Cayak’a ve ilgili tüm İBB yetkililerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Yerel Yönetimler Koordinatörlüğü ile İBB iştiraki İstanbul Enerji A.Ş ve Çevre Koruma, Kontrol Daire Başkanlığında bir dizi toplantılar gerçekleştirdi.

Yapılan görüşmelerde, hazırlamak istediğimiz hava kirliliği raporu üzerine planlama toplantısı gerçekleştirdi. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz ayrıca, belediyenin enerji yönetiminin planlanması için İBB ile birlikte, yenilenebilir enerji kaynaklarının hayata geçirilmesi adına değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

Yapılan görüşme sonrasında Başkan Öz, “İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve öncülüğünde birlikte projeler geliştirme imkanı bulunulan İBB Enerji A.Ş Genel Müdürü Yüksel Yalçın’a, Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Prof.Dr. Ayşen Erdinçler’e, Yerel Yönetimler Koordinatörü Bülent Akköse ve Yarımcısı Osman Cayak’a ve ilgili tüm İBB yetkililerine teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.