Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitap Tanıtım Galası

Kültür-Sanat 21.02.2022 - 13:29, Güncelleme: 21.02.2022 - 13:29 1138+ kez okundu.
 

Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitap Tanıtım Galası

Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe desteği ile Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitap Tanıtım Galası düzenlendi.

Deniz Polisevi’nde gerçekleştirilen galaya; Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU,  Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul YILDIRIM, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sendika başkanları, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleri ile gönüllü gençler katılım gösterdi. Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitap Tanıtım Galasında, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ tarafından bir açılış konuşması gerçekleştirildi ve Çanakkale şehitlerinin hayatlarının anlatıldığı uzun metrajlı belgesel film gösterimi, Kahramanlar Albümünün görselleri, 1950’den 2022’ye Kahramanlar isimli belgeselin gösterimi ve Kore Gazileri’nin Kore Savaşı’na dair yaşadıklarını anlattıkları belgesel filmi izlendi. Ardından galada, Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU tarafından günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma gerçekleştirildi. Yapılan konuşmaların ardından, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesine gönderilmek üzere AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU’na Kahraman Albümü takdim etti. Gala sonunda Vali İlhami AKTAŞ ve protokol üyeleri tarafından galaya katılan tüm şehit ve gazi ailelerine hediye verildi.  
Gençlik ve Spor Bakanlığı bütçe desteği ile Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Derneği tarafından Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitap Tanıtım Galası düzenlendi.

Deniz Polisevi’nde gerçekleştirilen galaya; Vali İlhami AKTAŞ ve eşi Songül AKTAŞ, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU,  Boğaz ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Mustafa Turhan ECEVİT, İl Emniyet Müdürü Faruk KARADUMAN, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Tahsin SARUHAN, İl Kültür ve Turizm Müdürü Murat YILMAZ, İl Müftüsü Şükrü KABUKÇU, AK Parti İl Başkanı Naim MAKAS, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul YILDIRIM, siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, sendika başkanları, aziz şehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin aileleri ile gönüllü gençler katılım gösterdi.


Çanakkale Kahramanlar Albümü Kitap Tanıtım Galasında, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ tarafından bir açılış konuşması gerçekleştirildi ve Çanakkale şehitlerinin hayatlarının anlatıldığı uzun metrajlı belgesel film gösterimi, Kahramanlar Albümünün görselleri, 1950’den 2022’ye Kahramanlar isimli belgeselin gösterimi ve Kore Gazileri’nin Kore Savaşı’na dair yaşadıklarını anlattıkları belgesel filmi izlendi.

Ardından galada, Vali İlhami AKTAŞ ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU tarafından günün anlam ve önemine ilişkin birer konuşma gerçekleştirildi.

Yapılan konuşmaların ardından, Çanakkale Şehit ve Gazi Aileleri Dernek Başkanı Gülşen UZ, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesine gönderilmek üzere AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İSKENDEROĞLU’na Kahraman Albümü takdim etti.

Gala sonunda Vali İlhami AKTAŞ ve protokol üyeleri tarafından galaya katılan tüm şehit ve gazi ailelerine hediye verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.