Çanakkale Milletvekillerinden babalar günü mesajı

Gündem 18.06.2022 - 23:07, Güncelleme: 18.06.2022 - 23:07 1286+ kez okundu.
 

Çanakkale Milletvekillerinden babalar günü mesajı

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Babalar Günü hasebiyle ortak bir mesaj yayımladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun Babalar Günü mesajı: “Bizi biz yapan, her şartta varlıklarını bizlere hissettiren annelerimizin ve babalarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Babalık da aynı annelik gibi tarifi imkansız bir duygunun, fedakarlık isteyen kutsal bir değerin karşılığıdır. Babalarımız, bizlerin iyi yetişmesi, mutlu ve huzurlu olmamız için gecesini gündüzüne katmıştır. Kadim medeniyetimizin de bizlere işaret ettiği gibi, anne ve babaya sevgiyle hürmet göstermek, hayatımızın önceliklerindendir. Varlıklarıyla ve dualarıyla bizlere kol kanat geren anne ve babalarımıza vefamızın gereğini yerine getirmeliyiz. Onların hayır dualarını almalı; sadece bir günde değil, her gün, her an hoş sohbet ve muhabbet ile daima yanlarında olmalıyız. Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, annelerimizle birlikte en kıymetli varlığımız olan tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyor; babasını kaybetmiş kardeşlerimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu, Babalar Günü hasebiyle ortak bir mesaj yayımladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu'nun Babalar Günü mesajı:

“Bizi biz yapan, her şartta varlıklarını bizlere hissettiren annelerimizin ve babalarımızın hakkını ne yapsak ödeyemeyiz. Babalık da aynı annelik gibi tarifi imkansız bir duygunun, fedakarlık isteyen kutsal bir değerin karşılığıdır. Babalarımız, bizlerin iyi yetişmesi, mutlu ve huzurlu olmamız için gecesini gündüzüne katmıştır. Kadim medeniyetimizin de bizlere işaret ettiği gibi, anne ve babaya sevgiyle hürmet göstermek, hayatımızın önceliklerindendir. Varlıklarıyla ve dualarıyla bizlere kol kanat geren anne ve babalarımıza vefamızın gereğini yerine getirmeliyiz. Onların hayır dualarını almalı; sadece bir günde değil, her gün, her an hoş sohbet ve muhabbet ile daima yanlarında olmalıyız.

Bu duygularla, başta aziz şehitlerimizin babaları olmak üzere, annelerimizle birlikte en kıymetli varlığımız olan tüm babaların Babalar Günü’nü tebrik ediyor; babasını kaybetmiş kardeşlerimize sabr-ı cemil niyaz ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.