Cengiz Balkan ifadeye çağrıldı

Gündem 04.02.2022 - 23:05, Güncelleme: 04.02.2022 - 23:05 1303+ kez okundu.
 

Cengiz Balkan ifadeye çağrıldı

Çanakkale’ye bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, bir şikayet üzerine emniyet tarafından ifadeye çağrıldığı ileri sürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden üçüncü dönem Belediye Başkanlığı makamında bulunan Cengiz Balkan’ın bir iddiaya göre imar olaylarından dolayı tutuklandığı ileri sürülürken, resmi kaynaklardan alınan bilgiye göre ise Balkan’ın tutuklanmadığı, sadece bir vatandaşın şikayeti üzerine ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü bildirildi. Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in, Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkanı Av. Erdal Gezen ile birlikte Küçükkuyu’ya gitmek için yola çıktığı, aynı zamanda İl Başkanı Mutin Ümit Ural ile birlikte yönetiminde Küçükkuyu’ya seyir halinde oldukları öğrenildi. Öte yandan CHP’li Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’nin de bazı imar konularından dolayı ifadeye çağrılmasının an meselesi olduğu ileri sürüldü. Bilindiği gibi CHP’li Çanakkale Belediyesine de hemen hemen ortalama üç ayda bir müfettiş gelip soruşturma yaptığı biliniyor.
Çanakkale’ye bağlı Küçükkuyu Belediye Başkanı Cengiz Balkan, bir şikayet üzerine emniyet tarafından ifadeye çağrıldığı ileri sürüldü.

Cumhuriyet Halk Partisi’nden üçüncü dönem Belediye Başkanlığı makamında bulunan Cengiz Balkan’ın bir iddiaya göre imar olaylarından dolayı tutuklandığı ileri sürülürken, resmi kaynaklardan alınan bilgiye göre ise Balkan’ın tutuklanmadığı, sadece bir vatandaşın şikayeti üzerine ifadesi alınmak üzere karakola götürüldüğü bildirildi.

Bu arada Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in, Çanakkale Belediye Meclisi Grup Başkanı Av. Erdal Gezen ile birlikte Küçükkuyu’ya gitmek için yola çıktığı, aynı zamanda İl Başkanı Mutin Ümit Ural ile birlikte yönetiminde Küçükkuyu’ya seyir halinde oldukları öğrenildi.

Öte yandan CHP’li Çardak Belediye Başkanı Metin Semerci’nin de bazı imar konularından dolayı ifadeye çağrılmasının an meselesi olduğu ileri sürüldü. Bilindiği gibi CHP’li Çanakkale Belediyesine de hemen hemen ortalama üç ayda bir müfettiş gelip soruşturma yaptığı biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.