CHP'den, İrfan Dehmen transferi

Siyaset 03.01.2022 - 13:00, Güncelleme: 03.01.2022 - 13:00 1204+ kez okundu.
 

CHP'den, İrfan Dehmen transferi

Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimleri 2022 yılının en bomba transferini gerçekleştiriyor. İleri sürüldüğüne göre eski partilisi olan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı İrfan Dehmen’e rozet takılacak.

Bugün öğle saatlerinde parti il binasında yapılacak olan törende Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in de katılımıyla İrfan Dehmen, Millet İttifakından CHP’ye transfer edilmiş olacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz iki seçim öncesi İrfan Dehmen CHP’den belediye meclis üyesi aday adayı olmuş ve seçilemeyecek sıraya gelince adalıktan çekilmişti. Araya İYİ Parti Kurucu İl Başkanlığı unvanı girince Dehmen, şimdi çook önemli hatırı sayılır kişilerin araya girmesiyle CHP’ye kazandırıldı. Doların 18 lirayı gördüğü gün tüm teşkilatlar olarak Umurbey’deki Folklorik Deve güreşlerine katılarak, halkın yanında olduğunu paylaştıkları sosyal medya mesajlarıyla duyuran CHP Yöneticileri, yılın ilk iş gününde ardı ardına gelen zamları eski partilisine rozet takarak yine her zaman olduğu gibi halkın dertleriyle yakından ilgilendiğini göstermiş oldu. 
Çanakkale Cumhuriyet Halk Partisi Yönetimleri 2022 yılının en bomba transferini gerçekleştiriyor. İleri sürüldüğüne göre eski partilisi olan İYİ Parti Kurucu İl Başkanı İrfan Dehmen’e rozet takılacak.

Bugün öğle saatlerinde parti il binasında yapılacak olan törende Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek’in de katılımıyla İrfan Dehmen, Millet İttifakından CHP’ye transfer edilmiş olacak. Bilindiği gibi geçtiğimiz iki seçim öncesi İrfan Dehmen CHP’den belediye meclis üyesi aday adayı olmuş ve seçilemeyecek sıraya gelince adalıktan çekilmişti. Araya İYİ Parti Kurucu İl Başkanlığı unvanı girince Dehmen, şimdi çook önemli hatırı sayılır kişilerin araya girmesiyle CHP’ye kazandırıldı.

Doların 18 lirayı gördüğü gün tüm teşkilatlar olarak Umurbey’deki Folklorik Deve güreşlerine katılarak, halkın yanında olduğunu paylaştıkları sosyal medya mesajlarıyla duyuran CHP Yöneticileri, yılın ilk iş gününde ardı ardına gelen zamları eski partilisine rozet takarak yine her zaman olduğu gibi halkın dertleriyle yakından ilgilendiğini göstermiş oldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.