ÇOMÜ'de ilk aşılama sonucu pozitif

Sağlık 14.02.2022 - 15:00, Güncelleme: 14.02.2022 - 15:00 1448+ kez okundu.
 

ÇOMÜ'de ilk aşılama sonucu pozitif

ÇOMÜ hastanesinde yapılan ilk aşılama gebelikle sonuçlanmasının ardından bebek sahibi olacaklarının müjdesi, Merve-Onur Gökçe çiftine verildi.

Normal yollarla gebe kalamayan ya da normal yollarla gebe kalmasını engelleyen bilinen bir nedeni olan çiftlerde başvurulan tedavi yöntemlerinden biri olan aşılama, çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite (ÇOMÜ) Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı bünyesinde kurulan Androloji Laboratuvarı’nda uygulamaları başlatılmıştı. Merkezin ilk hastası olan ve uzun zamandır bebek özlemi yaşayan Merve- Onur Gökçe çiftine ise geçtiğimiz gün müjde verildi. Merkez yetkilileri, çifte ilk aşılamada bebek sahibi olacaklarının haberini verdi. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Servet Hacıvelioğlu, aşılama yönteminin, uzun süre gebe kalamayanlara uygulanan etkili bir yöntem olduğunun altını çizerek, 26 haftalık ve sağlıklı bir gebelik geçiren Merve Gökçe’nin sürecini de titizlikle takip ettiğini ifade etti. Merkezin ilk işleminin ve ilk gebesinin doktoru olarak Prof. Dr. Servet Hacıvelioğlu ilerleyen süreçte bu gibi başarılı işlemlerin devam edeceğini ve çok sayıda çocuk bekleyen aileye ulaşacakları belirterek, pandemi sürecinde tüm gebelerin mutlaka Covid-19 aşısı vurulmalarının gerekliliğine yönelik mesajını da iletti.
ÇOMÜ hastanesinde yapılan ilk aşılama gebelikle sonuçlanmasının ardından bebek sahibi olacaklarının müjdesi, Merve-Onur Gökçe çiftine verildi.

Normal yollarla gebe kalamayan ya da normal yollarla gebe kalmasını engelleyen bilinen bir nedeni olan çiftlerde başvurulan tedavi yöntemlerinden biri olan aşılama, çocuk sahibi olmak isteyen çiftler için Çanakkale Onsekiz Mart Üniversite (ÇOMÜ) Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı bünyesinde kurulan Androloji Laboratuvarı’nda uygulamaları başlatılmıştı.

Merkezin ilk hastası olan ve uzun zamandır bebek özlemi yaşayan Merve- Onur Gökçe çiftine ise geçtiğimiz gün müjde verildi. Merkez yetkilileri, çifte ilk aşılamada bebek sahibi olacaklarının haberini verdi.

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Prof. Dr. Servet Hacıvelioğlu, aşılama yönteminin, uzun süre gebe kalamayanlara uygulanan etkili bir yöntem olduğunun altını çizerek, 26 haftalık ve sağlıklı bir gebelik geçiren Merve Gökçe’nin sürecini de titizlikle takip ettiğini ifade etti.

Merkezin ilk işleminin ve ilk gebesinin doktoru olarak Prof. Dr. Servet Hacıvelioğlu ilerleyen süreçte bu gibi başarılı işlemlerin devam edeceğini ve çok sayıda çocuk bekleyen aileye ulaşacakları belirterek, pandemi sürecinde tüm gebelerin mutlaka Covid-19 aşısı vurulmalarının gerekliliğine yönelik mesajını da iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.