ÇOMÜ'de yönetim gözden geçirildi

Eğitim 01.01.2022 - 20:26, Güncelleme: 01.01.2022 - 20:26 1163+ kez okundu.
 

ÇOMÜ'de yönetim gözden geçirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kalite güvencesi süreçlerinin yönetilmesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlere yönelik iç tetkik sürecinin tamamlanması ardından, yılsonu yönetimin gözden geçirmesi toplantısı Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvencesi Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Pelin Kanten başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ÇOMÜ Kalite Güvencesi Üst Komisyonu Üyeleri, İç Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri ve Kalite Güvence Ofisinde görevli personel katıldı. Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Kalite Güvence çalışmalarının ÇOMÜ için önemine vurgu yaptı. Kalite güvencesi süreçlerinin ÇOMÜ genelinde daha fazla içselleştirilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Pelin Kanten, bu kapsamda akademik ve idari personele yönelik çeşitli eğitim faaliyetlerin gerçekleştirileceğinin altını çizdi. ÇOMÜ Kalite Baş Denetçisi ve Kalite Güvence Ofisi Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu, ÇOMÜ akademik ve idari birimlerinin gerçekleştirmiş olduğu kalite güvencesi faaliyetlerini dikkate alarak hazırladığı iç tetkik raporunu komisyon üyelerine aktardı. Toplantı, komisyon üyelerinin kalite güvencesi çalışmalarının iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerileri ile sona erdi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) kalite güvencesi süreçlerinin yönetilmesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetlere yönelik iç tetkik sürecinin tamamlanması ardından, yılsonu yönetimin gözden geçirmesi toplantısı Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Rektör Yardımcısı ve Kalite Güvencesi Komisyonu Başkan Vekili Prof. Dr. Pelin Kanten başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, ÇOMÜ Kalite Güvencesi Üst Komisyonu Üyeleri, İç Paydaş Danışma Kurulu Üyeleri ve Kalite Güvence Ofisinde görevli personel katıldı.

Toplantıda konuşan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Pelin Kanten, Kalite Güvence çalışmalarının ÇOMÜ için önemine vurgu yaptı. Kalite güvencesi süreçlerinin ÇOMÜ genelinde daha fazla içselleştirilmesi gerektiğini belirten Prof. Dr. Pelin Kanten, bu kapsamda akademik ve idari personele yönelik çeşitli eğitim faaliyetlerin gerçekleştirileceğinin altını çizdi.

ÇOMÜ Kalite Baş Denetçisi ve Kalite Güvence Ofisi Sorumlusu Öğr. Gör. Ergül Söylemezoğlu, ÇOMÜ akademik ve idari birimlerinin gerçekleştirmiş olduğu kalite güvencesi faaliyetlerini dikkate alarak hazırladığı iç tetkik raporunu komisyon üyelerine aktardı.

Toplantı, komisyon üyelerinin kalite güvencesi çalışmalarının iyileştirilmesine yönelik görüş ve önerileri ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.