ÇOMÜ'den 2 Kitap 1 Bilet

Eğitim 28.02.2022 - 15:13, Güncelleme: 28.02.2022 - 15:13 1175+ kez okundu.
 

ÇOMÜ'den 2 Kitap 1 Bilet

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) gönüllü öğrencileri, Kumkale Ortaokulu’nun kütüphanesini geliştirmek amacıyla farklı bir etkinliğe imza atıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü’nde bulunan Troia Kültür Merkezi’nde bir sinema etkinliği düzenleyecek olan yardım sever öğrenciler, sürpriz film gösterimi için bilet ücretlerini iki kitap olarak girişte alacak. Düzenlenen bu sosyal yardım projesi ile Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Kumkale Ortaokulu’nda bulunan kütüphanenin iyileştirilmesi amaçlanıyor. ‘Kocaman bir kütüphane kurmak için: 2 Kitap 1 Bilet’ sloganıyla yola çıkan gönüllü ekip, her katılımcının ortaöğretim düzeyine uygun yeni veya kullanılmış en az iki kitap getirerek bu destek kampanyasına katılabileceklerini duyurdu. 2 Mart Çarşamba günü saat 18.00’da Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan sinema etkinliğine Tüm Çanakkaleliler davetli.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) gönüllü öğrencileri, Kumkale Ortaokulu’nun kütüphanesini geliştirmek amacıyla farklı bir etkinliğe imza atıyor.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Terzioğlu Kampüsü’nde bulunan Troia Kültür Merkezi’nde bir sinema etkinliği düzenleyecek olan yardım sever öğrenciler, sürpriz film gösterimi için bilet ücretlerini iki kitap olarak girişte alacak.

Düzenlenen bu sosyal yardım projesi ile Çanakkale’nin Merkez ilçesine bağlı Kumkale Ortaokulu’nda bulunan kütüphanenin iyileştirilmesi amaçlanıyor. ‘Kocaman bir kütüphane kurmak için: 2 Kitap 1 Bilet’ sloganıyla yola çıkan gönüllü ekip, her katılımcının ortaöğretim düzeyine uygun yeni veya kullanılmış en az iki kitap getirerek bu destek kampanyasına katılabileceklerini duyurdu.

2 Mart Çarşamba günü saat 18.00’da Troia Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek olan sinema etkinliğine Tüm Çanakkaleliler davetli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.