ÇTB heyetinden üye ziyaretleri

Ekonomi 09.01.2022 - 00:05, Güncelleme: 09.01.2022 - 00:05 1132+ kez okundu.
 

ÇTB heyetinden üye ziyaretleri

Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Çetin, Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan ÇTB heyeti, 2022 yılına üye ziyaretleri ile başladı.

Yılın ilk günlerinde Gelibolu’da yer alan üyelere yapılan ziyaretlerde, 2021 yılı sektör değerlendirmeleri, 2022 yılı Borsadan beklentiler, faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak, görüş alışverişinde bulunuldu. ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni bir yılın içerisine girdiğimiz bu günlerde Ticaret Borsası Yöneticileri olarak üye ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizdeki temel amacımız üyelerimizden geri bildirimlerin alınarak, taleplerin belirlenmesi ve önerilerin dile getirilmesidir. Ziyaret ettiğimiz her üyemizden aldığımız geri bildirimlere ilişkin oluşturduğumuz raporlar çerçevesinde, ortaya çıkan konulara ilişkin lobi çalışmaları ve toplantılar gerçekleştireceğiz. 2022 iş planımızı, hedeflerimizi ve projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.
Çanakkale Ticaret Borsası Meclis Başkanı Abdullah Deniz ve Yönetim Kurulu Üyeleri Birol Çetin, Ahmet Uzun ve Genel Sekreter Sevcan Elver’den oluşan ÇTB heyeti, 2022 yılına üye ziyaretleri ile başladı.

Yılın ilk günlerinde Gelibolu’da yer alan üyelere yapılan ziyaretlerde, 2021 yılı sektör değerlendirmeleri, 2022 yılı Borsadan beklentiler, faaliyet konuları, iş dünyası ve ekonomi üzerine değerlendirmeler yapılarak, görüş alışverişinde bulunuldu.

ÇTB Meclis Başkanı Abdullah Deniz ziyaretlere ilişkin yaptığı açıklamada, “Yeni bir yılın içerisine girdiğimiz bu günlerde Ticaret Borsası Yöneticileri olarak üye ziyaretlerini gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Ziyaretlerimizdeki temel amacımız üyelerimizden geri bildirimlerin alınarak, taleplerin belirlenmesi ve önerilerin dile getirilmesidir. Ziyaret ettiğimiz her üyemizden aldığımız geri bildirimlere ilişkin oluşturduğumuz raporlar çerçevesinde, ortaya çıkan konulara ilişkin lobi çalışmaları ve toplantılar gerçekleştireceğiz. 2022 iş planımızı, hedeflerimizi ve projelerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.