ÇTSO, Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’nde

Ekonomi 07.03.2022 - 13:28, Güncelleme: 07.03.2022 - 13:28 1341+ kez okundu.
 

ÇTSO, Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’nde

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Ferdi Acar, sigortacılık sektörü il delegesi Metin Kenar ve Nurdoğan Arslan 3-5 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’ne katıldı.

Uluslararası Sigorta Fuarı bu yıl Antalya Sigorta Acenteleri Derneği öncülüğünde 3-5 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti. Fuara Çanakkale’yi temsilen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Ferdi Acar, sigortacılık sektörü il delegesi Metin Kenar ve Nurdoğan Arslan katıldı. Fuar sektör profesyonellerini bir araya getirmek, iş birliklerini artırmak ve toplumdaki sigorta penetrasyon oranını arttırmayı amaçlıyor. ÇTSO 18 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Ferdi Acar, “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odamızı temsilen 3-5 Mart 2022 tarihleri arasında Belek-Antalya’da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresine katıldık. Sigorta sektörü ile ilgili yüksek düzeyli genel oturumlar yapıldı. Sektör temsilcileri iş birliği imkânlarını görüşme ve sigortacılık sektöründe güncel araştırma–geliştirme çalışmalarının sonuçlarını paylaşma imkanı buldu. Düzenlenen etkinlikler ile de en iyi uygulama örnekleri ve bilgi alışverişi sağlandı.” dedi.
Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Ferdi Acar, sigortacılık sektörü il delegesi Metin Kenar ve Nurdoğan Arslan 3-5 Mart tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresi’ne katıldı.

Uluslararası Sigorta Fuarı bu yıl Antalya Sigorta Acenteleri Derneği öncülüğünde 3-5 Mart tarihleri arasında Antalya’da gerçekleşti. Fuara Çanakkale’yi temsilen Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası 18 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Ferdi Acar, sigortacılık sektörü il delegesi Metin Kenar ve Nurdoğan Arslan katıldı. Fuar sektör profesyonellerini bir araya getirmek, iş birliklerini artırmak ve toplumdaki sigorta penetrasyon oranını arttırmayı amaçlıyor.

ÇTSO 18 No’lu Meslek Komitesi Başkanı Ferdi Acar, “Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odamızı temsilen 3-5 Mart 2022 tarihleri arasında Belek-Antalya’da düzenlenen Uluslararası Sigorta Fuarı ve Kongresine katıldık. Sigorta sektörü ile ilgili yüksek düzeyli genel oturumlar yapıldı. Sektör temsilcileri iş birliği imkânlarını görüşme ve sigortacılık sektöründe güncel araştırma–geliştirme çalışmalarının sonuçlarını paylaşma imkanı buldu. Düzenlenen etkinlikler ile de en iyi uygulama örnekleri ve bilgi alışverişi sağlandı.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve canakkalegazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.